Vis studentum.no som: Mobil

Pedagogikk deltid (nettbasert)

Universitetet i Bergen
Sammendrag
Master
Bergen
4 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Pedagogikk deltid (nettbasert)

Ynskjer du deg høg kompetanse innan mellom anna kunnskapsutvikling og læringsprosessar? Går du masterstudiet i pedagogikk kan du fordjupa deg i ei sjølvvald problemstilling og drive eiga forsking på det området innan pedagogikk som du er mest interessert i. 

Pedagogikk og pedagogiske prosessar og teori blir stadig meir relevant i eit samfunn som krever en kontinuerlig utvikling og utdanning innen alle sektorer

Fagområdet er opptatt av samanhengen og spenninga mellom ulike kunnskapsformer, læringssyn, utdanningspolitikk og pedagogiske praksisar. 

Drøfte sentrale pedagogiske tema som læring, kunnskap og utdanning i ulike kontekstar som for eksempel utdanningsinstitusjonar, forvaltning, bedrifter og organisasjonar.Kva er det viktigaste ein student på dette programmet kjem til å lære? (Læringsutbyte kjem som eit eige spørsmål)pedagogisk forskingsarbeid, samt å planlegge, vurdere, analysere og lede pedagogiske prosessar i utdanningsinstitusjonar, forvaltning, bedrifter og organisasjonar.

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er med sine vel 18 000 studenter og nær 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i syv fakulteter med en rekke tilhørende institutter og faglige sentre.

Universitetet i Bergen er også del av et globalt nettverk av studenter, forskere og kunnskapsinstitusjoner.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Bergen

Kontaktinformasjon til Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Postboks 7800
5020 Bergen

Tlf: 55 58 00 00
Fax 55 58 96 43


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!