Vis studentum.no som: Mobil

Nordisk språk og litteratur - Master

Universitetet i Bergen

Om utdanningen

Nordisk språk og litteratur - Master

Nordisk språk og litteratur - Master er et fire semesters fulltidsstudium med et omfang på 120 studiepoeng. Nordisk språk og litteratur - Master består av en kursdel på 60 studiepoeng og en avhandlingsdel på 60 studiepoeng.

Studentene på Nordisk språk og litteratur - Master skal tilegne seg dypere innsikt og mer omfattende kunnskaper innenfor deler av fagområdet nordisk. Man får også mulighet til å sette deg inn i vitenskapelig teori og metode og i historien til nordiskfaget generelt, og til fagområdene man fordyper seg i spesielt. Man skal også utvikle en mer selvstendig og kritisk holdning til kildematerialet og vitenskaplige framstillinger. Den viktigste delen av mastergradsstudiet ligger i arbeidet med masteroppgaven.

Opptakskrav/Søknad

Opptaksgrunnlaget er spesialisering på 90 studiepoeng i nordisk språk og litteratur, eller tilsvarende godkjent spesialisering i nordisk

Studiefakta, Tittel m.m

Master

Studiepoeng (ECTS)

120

Universitetet i Bergen

universitetet i bergen

Universitetet i Bergen

Med sine sine 16 400 studenter og vel 3 600 ansatte er Universitetet i Bergen et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i syv fakulteter og rundt 54 institutter og faglige sentre.

Universitetet i Bergen er også del av et globalt nettverk av studenter, forskere og kunnskapsinstitusjoner. 

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Bergen

Kontaktinformasjon til Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Postboks 7800
5020 Bergen

Tlf: 55 58 00 00
www.uib.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!