Master

Kjemi

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Kjemi

Kunnskap om kjemi og vitskap dannar grunnlaget for ei betre framtid og er avgjerande for å finne og optimalisere berekraftige energiløysingar.

Kjemi er den sentrale, kreative vitskapen. Den kjemiske vitskapen er eit rammeverk for å forstå, utnytte og forme den materielle verda vår. Kjemi skjer overalt, og kunnskap om kjemi treng ein til: 

I masterstudiet får du detaljert innsikt i kjemiske prinsipp, samband, materiale og prosessar. Du vil få avansert kunnskap og praktisk dugleik innan utvalde emne og eksperimentelle teknikkar. Du vil bli kvalifisert for arbeid i ei rekkje sektorar, inkludert helse, kvalitetskontroll-laboratorium, mat, måling, petroleum, prosess- og farmasøytisk industri, offentlege etatar, forsking og utdanning for å nemne nokre.  

  • framgang innan moderne medisin 
  • takle globale og lokale miljøspørsmål 
  • utvikle nye, funksjonelle materiale og produkt 

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Vår

  • Klasserom
  • Bergen
Universitetet i Bergen
Postboks 7800
5020 Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er med sine vel 18 000 studenter og nær 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder,...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Bergen

Highlights