Vis studentum.no som: Mobil

Informatikk: Datasikkerhet - Bachelor

Universitetet i Bergen

Om utdanningen

Bachelor i Informatikk: Datasikkerhet

På dette studiet lærer du metoder for å utvikle, implementere og analysere IT-basert infrastruktur som er robust mot både tilfeldige feil og rettede angrep. Det er et stort behov for kompetanse innenfor datasikkerhet i dag – verdenssamfunnet mangler mellom to og seks millioner utdannede fagfolk akkurat nå. 

På studiet i datasikkerhet identifiserer vi truslene mot integritet, konfidensialitet, tilgjengelighet og andre funksjoner som er nødvendige i et effektivt internett, og fokuserer på metoder og verktøy for å beskytte oss mot disse truslene, som krypteringsfunksjoner, kryptoprotokoller og brannmurer. Dette er et spennende fagfelt i konstant og rask utvikling.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i informatikk – datasikkerhet (180 studiepoeng)

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er med sine vel 18 000 studenter og nær 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i syv fakulteter med en rekke tilhørende institutter og faglige sentre.

Universitetet i Bergen er også del av et globalt nettverk av studenter, forskere og kunnskapsinstitusjoner.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Bergen

Kontaktinformasjon til Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Postboks 7800
5020 Bergen

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!