Vis studentum.no som: Mobil

Filosofi - Årsstudium

Universitetet i Bergen
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Ja

Om utdanningen

Ta årsstudium i filosofi på Universitetet i Bergen

Filosofi stiller noen av de mest grunnleggende spørsmålene ved den menneskelige tilværelsen. Årsstudiet er først og fremst rettet mot deg som vil supplere tidligere utdanning, for eksempel for å få undervisningskompetanse i et nytt fag.

Som filosofistudent blir du del av et aktivt fagmiljø som er kjennetegnet av refleksjon og diskusjon. Du lærer kritisk tenkning og øver opp de analytiske evnene dine ved å studere både klassikerne og moderne filosofi. Dette vil gi deg nyttig kunnskap og gjøre deg i stand til å bedre forstå mange av utfordringene vi står overfor innenfor store og aktuelle tema som eksempelvis klima og miljø, helse og velferd, interkulturell kommunikasjon og global rettferdighet.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium i filosofi (60 studiepoeng)

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er med sine vel 18 000 studenter og nær 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i syv fakulteter med en rekke tilhørende institutter og faglige sentre.

Universitetet i Bergen er også del av et globalt nettverk av studenter, forskere og kunnskapsinstitusjoner.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Bergen

Kontaktinformasjon til Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Postboks 7800
5020 Bergen

Tlf: 55 58 00 00
www.uib.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!