Vis studentum.no som: Mobil

Farmasi - Integrert masterprogram

Universitetet i Bergen

Farmasi - Integrert masterprogram

Farmasi - Integrert masterprogram

Lurer du på hvordan man lager tabletter og injeksjonsvæsker? Eller hvordan ulike medisiner virker inn på kroppen? Vil du lære hvordan man kan bruke legemiddel på en optimal måte for å forebygge, lindre eller lege sykdommar og skader?

Farmasi er læren om legemiddel. Farmasi er et bredt fagområde som omfatter kjemiske, biologiske og spesialiserte farmasøytiske fag som samfunnsfarmasi og farmasøytisk teknologi. Yrkesrollen til de fleste farmasøyter er knyttet til utvikling, produksjon, kontroll og salg av legemiddel og omfatter forskning, rådgiving, undervisning og ledelse av virksomheter innen legemiddelområdet.

I løpet av studiet kan du velge å fordype deg i tradisjonelle studieretninger innenfor farmasi, slik som legemiddelkjemi, farmakognosi, farmasøytisk biokjemi, farmakologi, samfunnsfarmasi og klinisk farmasi, eller mer utradisjonelle som legemiddeløkonomi, akvatisk farmasi og global farmasi.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse/realkompetanse og matematikk R1 (eller S1 + S2) og Fysikk 1 og Kjemi 1+2.

Studiefakta, Tittel m.m

Master

Studiepoeng

300

Universitetet i Bergen

universitetet i bergen

Universitetet i Bergen

Med sine sine 16 400 studenter og vel 3 600 ansatte er Universitetet i Bergen et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i syv fakulteter og rundt 54 institutter og faglige sentre.

Universitetet i Bergen er også del av et globalt nettverk av studenter, forskere og kunnskapsinstitusjoner. 

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Bergen

Kontaktinformasjon til Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Postboks 7800
5020 Bergen

Tlf: 55 58 00 00
www.uib.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!