Bachelor

Utøvende musikk - rytmisk

Universitetet i Agder, i Kristiansand
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Utøvende musikk - rytmisk

Vi utdanner musikere på et høyt nivå, og legger til rette for at du som student skal utvikle deg innenfor alle områder som musiker. Hos oss får du jobbet med ditt eget kunstneriske uttrykk, samtidig som robusthet i forhold til det håndverksmessige har stort fokus. Du skal få kunnskap og ferdigheter til å håndtere ulike utfordringer i framtidens arbeidsmarked. Studiet gir deg en fagsammensetning hvor blant annet utøving, skapende arbeid, sound & egenart, komposisjon & låtskriving, studioarbeid & produksjon, musikkteknologi, bandutvikling og bransjekunnskap står sentralt.

Utdanningen kvalifiserer deg til skapende og utøvende arbeid innenfor kunst- og kultursektoren. Studiet kan være et utgangspunkt for en musikerkarriere og du vil kunne velge yrker med ulike oppgaver knyttet til utøving, komposisjon og låtskriving, produksjon, studioteknologi og multimedia, formidling, forskning eller lignende.

Universitetet i Agder
Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Agder

Highlights