Vis studentum.no som: Mobil

Sustainability Management

Universitetet i Agder
Sammendrag
Master
Kristiansand
1,5 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Sustainability Management

Som student på dette programmet lærer du en tverrfaglig tilnærming til løsninger på viktige miljøproblemer, som energiforsyning, storbyvekst, klimagassutslipp, matvaresikkerhet, forurensning, tilgang til reint vann, avskoging, tap av artsmangfold, og tilpasninger til globale klimaendringer.

Etter fullført studium skal du kunne anvende kritiske, etiske og helhetlige perspektiver på bedriftsledelse og offentlig forvaltning, der målet er å kombinere økonomisk effektivitet og langsiktige miljøhensyn.

Som student får du en grundig innføring i vanlige handelshøyskolefag, som finansiell økonomi, markedsføring, strategi og ledelse, og organisasjonsteori. Du lærer også om tekniske løsninger og organisatorisk ledelse på felt med spesielle miljøutfordringer, som energiforsyning, matvaresikkerhet og klima. Gjennom tverrfaglighet og et nært samarbeid med ledende virksomheter i Asia og Europa oppnår du en unik teoretisk-praktisk innsikt i hvordan miljøutfordringer kan håndteres i ulike kontekster. Folkerike Asia er spesielt utsatt for klimaendringer og andre miljøtrusler. Den obligatoriske praksisperioden medvirker til høy grad av samfunnsmessig relevans i studiet og skal bidra til å skape gode jobb- og karrieremuligheter.

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning og handelshøyskolen.

Universitetet i Agder sin visjon er å være et åpent og inkluderende universitet, preget av samarbeidskultur. 

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Agder

Kontaktinformasjon til Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Tlf: 38 14 10 00 (Kristiansand) 37 23 30 00 (Grimstad)

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!