Økonomi og administrasjon – siviløkonom

Universitetet i Agder
Sammendrag
Master
Kristiansand
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Klasserom

Startdatoer
Kristiansand
Høst

Kristiansand
Høst

Økonomi og administrasjon – siviløkonom

Masterprogrammet i økonomi og administrasjon gir deg solid teoretisk og empirisk innsikt innen fagområder knyttet til økonomi og administrasjon. Utdanningen gir i tillegg analytiske ferdigheter som gjør deg i stand til å anvende din teoretiske og empiriske innsikt på problemstillinger du møter i arbeidslivet og i samfunnet. 

Programmet gir deg i tillegg forståelse for etiske problemer og utfordringer du kan møte i ditt profesjonelle arbeid, samt hvordan virksomheter kan forholde seg til disse. Globale spørsmål, hvordan globalisering og globale forhold kan påvirke virksomheter og markeder, og hvordan virksomheter kan respondere på dette er også vektlagt.

Som siviløkonomstudent ved UiA vil du dra nytte av kompetansen og bredden i fagmiljøet, særlig i tilknytning til arbeidet med masteroppgaven.

I dette studieprogrammet møter du et internasjonalt studiemiljø, hvor du gjennom samarbeid med internasjonale grads- og utvekslingsstudenter utvikler din språklige og tverrkulturelle kompetanse.

I programmet får du mulighet til å spesialisere deg i Analytical Finance, Økonomisk styring eller International Business.

Kontaktinformasjon til Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Tlf: 38 14 10 00 (Kristiansand) 37 23 30 00 (Grimstad)

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!