Vis studentum.no som: Mobil

Nordisk språk og litteratur - Master

Universitetet i Agder
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Kristiansand
Ja

Nordisk språk og litteratur - Master

Master i nordisk språk og litteratur

Vil du fordype deg i språk og litteratur? Vil du forstå mer av hvordan du kan beskrive og forklare språklige uttrykk? Ønsker du en dypere innsikt i hvordan språk og litteratur skaper kunnskap, opplevelser, estetisk nytelse, refleksjon og erkjennelse? Dette masterstudiet gir deg inngående kunnskap om språk- og litteraturvitenskap, og du får anledning til å spesialisere deg innenfor ett av områdene, språk eller litteratur.

Nordiskmiljøet på Universitetet i Agder har stor faglig tyngde og bredde, og studentene får tett oppfølging i hele studieløpet.

Jobbmuligheter

Kombinert med PPU vil studiet gi undervisningskompetanse i norsk i de øverste trinnene i grunnskolen, i videregående skole og i voksenopplæring. Studiet kan også gi grunnlag for å arbeide innenfor offentlig administrasjon, i bibliotek, på kulturinstitusjoner eller forlagsvirksomhet, medier og reklame. Din faglige spesialisering vil være avgjørende for etterspørselen fra ulike felt, og hvilke oppgaver du vil kunne få i arbeidslivet.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning og handelshøyskolen.

Universitetet i Agder sin visjon er å være et åpent og inkluderende universitet, preget av samarbeidskultur. 

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Agder

Kontaktinformasjon til Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Tlf: 38 14 10 00 (Kristiansand) 37 23 30 00 (Grimstad)
www.uia.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!