Vis studentum.no som: Mobil

Multimedieteknologi og -design, bachelorprogram

Universitetet i Agder
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Om utdanningen

Hvorfor velge dette studiet?

Ønsker du å arbeide med utforming og formidling av informasjon på ulike digitale plattformer? Dagens moderne kommunikasjonsløsninger krever en ny type formidlere og kommunikasjonsmedarbeidere som behersker den teknologien og de verktøyene som er nødvendige i den digitale verden.

Bachelorprogrammet i multimedieteknologi og -design gir deg et teoretisk og praktisk grunnlag innenfor teknologifag slik at du skal kunne utvikle fullstendige multimedieprodukter. Dette kan være produkter innenfor grafisk design, 3D-visualisering og animasjon, video- og lydproduksjon, bildebehandling, opprettelse av internettsider og interaktiv mediedesign.

Hva lærer du?

Studieprogrammet er utformet for å gi deg bred kompetanse, og du vil arbeide med en rekke forskjellige verktøy, programmeringsspråk og programvaresystemer. I tillegg vil du lære å arbeide med foto, video, visuelle effekter, 3D og lydteknikk. I siste studieår vil du gjennom forskjellige prosjekter og praksis ha mulighet for å fordype deg i et tema som du finner spesielt interessant.

Bredden i studieprogrammet gjør deg i stand til å produsere et fullstendig multimedieprodukt. Dette inkluderer blant annet planlegging, grafisk design, web, bilder, video, lyd, 3D og programmering.

En viktig del av studieprogrammet er gruppearbeid og prosjekter som ofte gjennomføres i våre moderne lyd- og videostudioer.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse .

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning og handelshøyskolen.

Universitetet i Agder sin visjon er å være et åpent og inkluderende universitet, preget av samarbeidskultur. 

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Agder

Kontaktinformasjon til Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Tlf: 38 14 10 00 (Kristiansand) 37 23 30 00 (Grimstad)
www.uia.no


Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 2 omtaler

Ørjan
Dette er en linje som passer alle som liker design og programmering. Man får lov til teste alt det nyeste av teknologi, man får lov til å bli så god som man bare vil, og lærerene hjelper deg gledelig til å oppnå det nivået man selv ønsker. Vil du bedrive KUN med design, anbefaler jeg en annen linje.
Sprite
Om du er generelt interessert i alle slags medieformer og gjerne vil ha en innføring i mange forskjellige - programmering, 3D, TV, web, Photoshop/design etc - så kan dette være et ok studium. Minuset med dette er at du får begrenset tid til å fordype deg i ett av emnene og bli god på det - med mindre du tar særskilt interesse og jobber med de...
Vis hele omtalen
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 2 omtaler