Master

Kunstig intelligens, sivilingeniør

Universitetet i Agder, i Grimstad
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Kunstig intelligens, sivilingeniør

Forskningsfronten innen kunstig intelligens går fremover med enorm hastighet. Nylig har vi sett banebrytende innovasjoner med potensiale til å revolusjonere hvordan vi jobber, og det vil ha en dyp innvirkning på samfunnet. Dette studiet gir deg et unikt konkurransefortrinn i en IT-verden i stadig endring. De første tre årene er i tett samarbeid med bachelorutdanningen i data, og de to siste årene er i samarbeid med masterutdanningen i IKT. Du vil gjennom hele det femårige studieløpet fordype deg innenfor kunstig intelligens. Våre forelesere og veiledere gir deg personlig oppfølging gjennom hele studiet, i utviklings- og forskningsprosjekter samt i forelesningssalen. I tett samarbeid med våre verdensledende forskere kan du fordype deg innenfor nyskapende informasjonsteknologi inkludert maskinlæring og dyp læring. Du vil lære å utvikle banebrytende kunstig intelligens-algoritmer og anvende disse.

En mastergrad i kunstig intelligens er et fremtidsrettet studium. Markedet tørster etter denne kompetansen, og etterspørselen vokser enormt. En uteksaminert student jobber typisk i konsulentselskaper, hos programvareprodusenter eller lignende.  Fullført femårig utdanning gir graden master i teknologi – sivilingeniør.

Universitetet i Agder
Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Agder

Highlights