Bachelor

Kommunikasjon – Medieproduksjon

Universitetet i Agder, i Kristiansand
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Kommunikasjon – Medieproduksjon

Er du interessert i sosiale medier, blogging, digitale medier og kommunikasjon generelt? Kommunikasjonsstudiet ved UiA er for deg som ønsker å jobbe med kommunikasjon eller informasjonsformidling i en organisasjon, i næringslivet eller i offentlig forvaltning. Studiet fokuserer på samspillet mellom språklige, teknologiske og kulturelle faktorer i kommunikasjonsprosessen. Gjennom studiet vil du jobbe med å produsere egne tekster og medieinnhold, samt med å analysere hva profesjonelle produsenter har laget.

Med en bachelorgrad i kommunikasjon kan du jobbe i yrker som innebærer kommunikasjon og formidling i ulike medier. Aktuelle områder er offentlig og privat informasjonsvirksomhet, promotering, kommunikasjonsrådgivning, journalistikk og annen medievirksomhet, samt undervisning.

Universitetet i Agder
Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Agder

Highlights