Vis studentum.no som: Mobil

Ingeniørfag - Byggdesign - Bachelor

Universitetet i Agder
Sammendrag
Heltid/deltid
Bachelor
3 år
Ja

Ingeniørfag - Byggdesign - Bachelor

Byggdesign ingeniørByggdesign ingeniør

Har du lyst å utarbeide arbeidstegninger for boliger, industribygg eller boliger? Da bør du studere Ingeniørfag – Byggdesign. Dette studiet kvalifiserer deg til å jobbe for arkitektkontorer, byggelederfirmaer og generelt innen bygningsindustrien.

Studiets innhold

På dette studiet kan du velge mellom tre studieretninger: konstruksjonsteknikk, teknisk planlegging eller energidesign.

Konstruksjonsteknikk handler om formgivning, konstruksjonsteknikk, dataprogramvare, planlegging, økonomi og dataassistert design.

Teknisk planlegging gir deg en innføring i arealplanlegging, formgiving, planlegging av kommunaltekniske anlegg med vekt på dataassistert design av bruk av dataprogramvare. Denne studieretningen lærer deg til å løse forskjellige teknisk samfunnsoppgaver. Ingeniører med bakgrunn i teknisk planlegging er svært ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Energidesign lærer du å sikre fremtidens bygninger og boligområder slik at de får en helhetlig løsning. Denne studieretningen vektlegger planlegging, prosjektering, drift og vedlikehold av boliger og næringsbygg. I tillegg kombineres tradisjonelle byggfag med viten om ventilasjon og bærekraftige energisystemer.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse. Søkere bør ha et av følgende:
- 3MX og 2FY/(R1 + R2 og Fysikk 1)
- TRES
- Ettårig forkurs for ingeniørutdanning
- Toårig teknisk fagskole

Studiefakta, Tittel m.m

Byggdesign ingeniør

Antall undervisningsplasser

10

Studiepoeng (ECTS)

180

Universitetet i Agder

universitetet i agder

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad.

Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt lærerutdanning og handelshøyskole.

Universitet i Agder har som uttalt ambisjon at de skal tilby utdanning, utføre forskning og faglig og kunstnerisk utviklingsarbeid på høyt internasjonalt nivå og formidle kunnskap.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Agder

Kontaktinformasjon til Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Gimlemoen 25 A
4630 Kristiansand

Tlf: 38 14 10 00
www.uia.no


Studentene setter karakterer

Frederik Kjebekk
(4)
spesielt ved bygglinjen er det bedre enn normalt gode forhold mellom lærere og studenter. De tar virkelig vare på studentene.
3.års-student
(4)
først og fremt så er det et utrolig flott studentmiljø her! Om våren er det sandvolleyball, og vinteren drar vi innover på snowboard. men lokalene kunne vært en del bedre! er for få grupperom. får håpe det forbedrer seg med den nye campusen som skal stå klar i 2010. er mange bra lærere, men noen er litt utdaterte. ambefaler så absolut...
Vis hele omtalen
OMTALER
Ingeniørfag - Byggdesign - Bachelor
Vurdering
(4,0)
Basert på 2 omtaler