Vis studentum.no som: Mobil

Informasjonssystemer, masterprogram

Universitetet i Agder

Om utdanningen

Hvorfor velge dette studiet?

Masterstudiet passer for deg som vil være med å påvirke hvordan digitalisering bidrar til endringsprosesser i organisasjoner og sikrer videreutvikling av et bærekraftig samfunn. Studiet fokuserer på strategisk ledelse av digitaliseringsprosesser, samt teknologiske trender.

Hos oss vil du møte engasjerte forelesere med høy faglig kompetanse som også kan by på praktiske erfaringer. Vi vil være fokusert på din faglige utvikling som student, og du vil få digitaliseringskompetanse ved et av de største nasjonale fagmiljøene innenfor informasjonssystemer. Du kan også få mulighet til å samarbeide med vårt internasjonale nettverk innenfor utdanning og forskning.

Hva lærer du?

Studiet vil gi deg kompetanse i hvordan organisasjoner kan bruke IT og informasjonssystemer til å nå strategiske mål, bli mer konkurransedyktige og forme framtidens digitale produkter og tjenester.

Masterstudiet fokuserer på digital transformasjon, og sentrale fagområder omfatter:

  • Forretningssystemer: IT- og forretningsutvikling, prosessmodellering og virksomhetskritiske systemer som ERP, BI og KM. Du vil bli oppdatert på nye trender som Cloud Computing, Big Data, Internet of Things og Robotisering.
  • Systemutvikling: Kunnskap om og forståelse for å lede prosessen fra utvikling til implementering av informasjonssystemer.
  • Digitalisering av samfunnet: Utfordringer, endringsmuligheter og gevinster, samt medbestemmelse, deltakelse og bruk av sosiale medier i politiske prosesser og valg.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad eller tilsvarende utdanning av minimum tre års omfang (180 studiepoeng ). I opptaksgrunnlaget skal det inngå et to-årig integrert studium eller en fordypningsenhet på minst 80 studiepoeng i informasjonsteknologi/ informasjonssystemer. Det skal inngå minst 7,5 studiepoeng samfunnsvitenskapelig metode i opptaksgrunnlaget.

Se utfyllende regler for opptak på uia.no/informasjonssystemer.

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning og handelshøyskolen.

Universitetet i Agder sin visjon er å være et åpent og inkluderende universitet, preget av samarbeidskultur. 

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Agder

Kontaktinformasjon til Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Tlf: 38 14 10 00 (Kristiansand) 37 23 30 00 (Grimstad)
www.uia.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!