Vis studentum.no som: Mobil

Ernæring, mat og kultur - Årsstudium

Universitetet i Agder
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Oppstart: Høst - Kristiansand
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Årsstudium i ernæring, mat og kultur

Årsstudium i ernæring, mat og kultur passer for deg som ønsker å lære mer om hvordan maten vi spiser påvirker helse og livskvalitet.

Gjennom studiet vil du få kjennskap til ernæringsutfordringer i ulike grupper, hvordan ulike typer kosthold er relatert til helse og generelt om matens betydning for individ og samfunn. Du vil også lære å lage mat i tråd med nasjonale anbefalinger, og få kjennskap til hvordan man bidrar til et etisk og bærekraftig forbruk. I tillegg vil du lære hvordan man starter og driver sin egen bedrift innenfor området mat og ernæring.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning og handelshøyskolen.

Universitetet i Agder sin visjon er å være et åpent og inkluderende universitet, preget av samarbeidskultur. 

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Agder

Kontaktinformasjon til Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Tlf: 38 14 10 00 (Kristiansand) 37 23 30 00 (Grimstad)
www.uia.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!