Vis studentum.no som: Mobil

Engelsk - Master

Universitetet i Agder

Engelsk - Master

Engelsk - MasterEngelsk – Master

Dette masterstudiet er rettet mot alle som vil tilegne seg en omfattende innsikt og kunnskap om det engelske språket og litteraturen. Engelsk – Master inneholder et obligatorisk fellesemne som gir 15 studiepoeng, samt tre eller fire emner (hver på 15 studiepoeng).

Når man har fullført Engelsk – Master er man kvalifisert til å studere Ph.D.-programmer innen språkvitenskap og litteraturvitenskap. Videre har man kompetanse til å arbeide med språk og litteratur i andre sammenhenger. Om man har gjennomført praktisk-pedagogisk utdanning kan man arbeide innen skoleverket. Studenter som studerer Engelsk – Master har mulighet til å studere ett semester i utlandet.

Opptakskrav/Søknad

Søkere må ha fullført en bachelor grad (180 studiepoeng). Søkere med tilsvarende utdanning der engelsk fodypning inngår (minimum 80 studiepoeng), eller med en cad.mag.-grad med engelsk som mellomfag kan også søke.

Studiefakta, Tittel m.m

Master i Engelsk

Studiepoeng (ECTS)

120

Universitetet i Agder

universitetet i agder

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad.

Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt lærerutdanning og handelshøyskole.

Universitet i Agder har som uttalt ambisjon at de skal tilby utdanning, utføre forskning og faglig og kunstnerisk utviklingsarbeid på høyt internasjonalt nivå og formidle kunnskap.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Agder

Kontaktinformasjon til Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Gimlemoen 25 A
4630 Kristiansand

Tlf: 38 14 10 00
www.uia.no

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!