Vis studentum.no som: Mobil

Sustainable Agriculture for Food Quality & Enviroment (SAFE)

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: September 2019 - Piacenza
Ja

Sustainable Agriculture for Food Quality & Enviroment (SAFE)

bachelor in Sustainable Agriculture for Food quality and Environment (SAFE)

Sustainable Agriculture for Food quality and Environment (SAFE)

Dette studiet er utviklet for studenter som ønsker å oppnå tverrfaglig kunnskap og praktisk erfaring med bruken av innovasjon i matvarekjeden; det være produksjon av mat som er trygg, bærekraftig og av høy kvalitet.

"Made in Italy"-produkter av høy kvalitet vil bli brukt som casestudier. Studentene forventes å bruke metoden de har lært og kunnskapen de har oppnådd i gruppeprosjekter hvor det jobbes med vurdering og forbedring av kommersiell matproduksjon.

Læringsmål

Studiet har tre hovedmål:

  1. Å gi studentene en solid bakgrunn både i vitenskapens grunnleggende emner (matematikk, fysikk, kjemi, biologi, etc.) og i sektorkompetanse (dyrking og beskyttelse av planter, husdyrhold og velferd, teknologi, matkvalitet og sikkerhet, økonomi og markedsføring, biologisk mangfold og bærekraft, etc.), som vil være deres verktøykasse for å forstå og administrere prosesser i agri-matkjeder;
  2. Å utvikle studentenes kompetanse i strukturen og funksjonen av agri-matkjeder, fra primærproduksjon i både plante- og dyresektorer, til lagring, transformasjon og markedsføring. Casestudier av verdikjeder vil bli analysert ved hjelp av en 360-graders tilnærming der spesifikke kompetanser vil bli vurdert sammen som sammenkoblede og integrerte deler av samme system;
  3. Å trene elevene i å utvikle sine "myke" ferdigheter (relasjonsevner, problemløsing, beslutningstagning med begrenset informasjon, evne til å jobbe i team) for å vurdere og forbedre matvareverdikkjeder av interesse for dem.

Opptakskrav/Søknad

  • Italiensk karaktersnitt på 7-8, omregnet til norske snittkarakterer : 3,75-4,3 ( Man får «godt betalt» ved omregning).
  • Engelsk nivå IELTS (min. 6.0); TOEFL (IBT min. 80) Les mer på ANSA sine sider hvor du tar testen.
  • Motivasjonsbrev
  • Pass

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 ECTS)

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Sustainable Agriculture for Food Quality & Enviroment (SAFE).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningen og for et globalt nettverk.

På Cattolica er mulighetene nesten uendelige: her tilbys en imponerende bredde av innovative studieprogrammer innen feltene Economics & Business, Accounting & Finance, Agriculture, Psychology and Linguistics, samt Philosophy and the Arts.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfæren og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten, kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Sustainable Agriculture for Food Quality & Enviroment (SAFE):

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!