Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Bachelor
Milano
3 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Oppstart: September - Milano
Klasserom

Psychology, Milano

bachelor i psykologi

Bachelor i Psykologi

Kan du tenke deg å studere i Italia? Università Cattolica tilbyr en bachelorutdanning som passer for deg som vil studere psykologi og få en internasjonal utdanning. Bachelor-programmet i psykologi ved Università Cattolica er en tre-årig grad som fokuserer på en tverrfaglig kunnskap om de grunnleggende og innovative spørsmålene i psykologidisiplinen. Psykologitradisjonen på Universitetet bygger på den århundrelange erfaringen innen forskning og undervisning og inkluderer de nyeste innovasjonene i feltet. Vår tilnærming til fagfeltet omfavner psykologiske teorier, metoder og teknikker. Læringsmetoden vår er preget av en aktiv, elevsentrert tilnærming støttet av spesialiserte undervisningsassistenter. I tillegg vil en fulltidsveiledning være tilgjengelig for alle studenter på tvers av programmet. Kurset inneholder også et utmerkelsesløp for studenter som er interessert i forskningsaktiviteter.

Karriere

Nyutdannede vil være kvalifisert til å jobbe som juniorpsykolog i individuelle, gruppevise og organisatoriske omgivelser ved å anvende psykologisk kunnskap og teknikker for å støtte vurderingspraksis og psykologiske intervensjoner, for å styrke helse og velvære, for å fremme personlig og sosial utvikling av enkeltpersoner, grupper, organisasjoner og samfunn. Denne læreplanen er i samsvar med kravene til den europeiske kvalifiseringsstandarden for psykologer, Europsy (1. fase). Spesifikke profesjonelle karrieremuligheter inkluderer vurdering og rådgivning for skolepsykologi; psykoedukasjonsprogrammer og rehabilitering for helsepsykologi; planlegging og implementering i grunnleggende forskning; kommunikasjons- og markedsføringsprogrammer; menneskelig ressursvalg og opplæring. 

For kontakt eller mer informasjon om Psychology, Milano, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Vitnemål, eller karakterutskrift fra 1. og 2. klasse, samt 1. termin 3. klasse- på engelsk
  • Pass
  • Motivasjonsbrev
  • Engelsk sertifikat - IELTE/TOEFL test

Når du søker gjennom Studier i Utlandet betaler du ingen søknads fee. 

Ta kontakt for mer informasjon og veiledning for søknads- og opptaksprosess mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 ECTS). 

Videopresentasjon

Bli med på en digital omvisning på campus!

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psychology, Milano.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og er det største private internasjonale universitet i Europa.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hoved campus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Roma campus kan skryte av den anerkjente "School of Medicine and Surgery", med 43 fakultets medlemmer oppført blant de beste italienske forskerne.

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell, men også dynamisk by. Roma kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. 

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psychology, Milano:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!