Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Sammendrag
Heltid
Milano
2 år
Master, 2 år
Oppstart: September - Milano
Ja

Management, Milano

master of management

Master i ledelse på Università Cattolica i Italia

Dette studiet er utviklet for studenter som ønsker å spille en aktiv rolle i lederprosesser i bedrifter som typisk opererer i et globalt marked. Studentene vil få utforske områder som er viktige for enhver organisasjon, inkludert regnskap og kontroll, organisatorisk atferd, operasjonell ledelse, markedsføring og kommunikasjon, finans og strategisk ledelse.

Læringsmål 

Programmet gir avansert trening i nøkkelområder fra emnene ledelse, forretning og administrasjon – i en global kontekst. Studentene vil lære å møte internasjonale ledelse- og innovasjonsutfordringer med industriell og økonomisk kompetanse, og få en forståelse for globale organisasjoner i stadig endring. Det blir benyttet ulike undervisningsmetoder, inkludert gruppeprosjekter, case-studier, rollespill og simuleringer. 

Karriere

Utdanningen åpner for et bredt spekter av yrkesmuligheter. Med fullført grad har kandidatene både de tekniske kunnskapene og de metodiske verktøyene for en lederkarriere i store selskaper som arbeider internasjonalt og multikulturelt, så vel som i mindre nasjonale selskaper som implementerer og arbeider med internasjonale prosesser og strategier.

For kontakt eller mer informasjon om Management, Milano, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Bachelor vitnemål, på engelsk, hvis ferdig
  • Innhold i Bachelorgraden, fag og innholdsbeskrivelse med korresponderende studiepoeng, på engelsk
  • Kopi av pass
  • Oppdatert CV
  • Referanse brev, enten fra lærer eller arbeidsgiver
  • Motivasjonsbrev 
  • Engelsk sertifikat- IELTE/TOEFL.

Når du søker gjennom Studier i Utlandet betaler du ingen søknads fee.

Ta kontakt for mer informasjon og veiledning for søknads- og opptaksprosess mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 ECTS)

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Management, Milano.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og har som mål å bli det største internasjonale universitet i Italia.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en imponerende bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner og utforske alt byen har å by på.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Management, Milano:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!