Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1 år
Master, 2 år
Oppstart: September - Milano
Ja

Luxury Goods Management, Milano

Master in Luxury Goods Management

Master i Luxury Goods Management (EMLUX)

Master i Luxury Goods Management (EMLUX) er rettet mot studenter som ønsker en karriere i luksusindustrien. For å oppnå suksess i denne internasjonale og mangesidige sektoren, kreves det både en forståelse av kreative prosesser og solide lederegenskaper.

Med en konkret tilnærming tillater EMLUX deg å forstå den særegne logikken og strategiene til luksusfirmaer, som skal mestre evnen til å lage produkter som ønskes av kunder over hele verden.

Læringsmål

Gjennom studiet vil du lære mer luksusvarenes kulturelle grunnlag, samt om betydningen av håndverk og Métiers d'Art som er avgjørende for denne industrien. Videre vil du lære om verktøyene som dominerer i et luksusselskap, med vekt på merkevare og markedsføring, kommunikasjon, detaljhandel, økonomi og regnskap. Disse er alle nøkler til å oppnå økonomisk stabilitet og langsiktig vekst. Studiets tilnærming er tverrfaglig, da vi mener dagens og morgendagens ledere ikke bare skal være spesialiserte innen sitt eget fagfelt, men derimot være bevisste sammenhengene mellom ulike områder.

Undervisningsmetoder

Undervisningsmetodene baserer seg på foredrag, case-analyser, prosjekter og presentasjoner, individuelle prosjekter og gruppeprosjekter, ekskursjoner og et avsluttende prosjektarbeid med en praktisk tilnærming til ledelsesrelaterte utfordringer i luksusindustrien.

Aktiviteter i studiet inkluderer bedriftsbesøk til selskap som: Baglietto and Sanlorenzo (yachter), Damiani, Van Cleef & Arpels, Chaumet (smykker), Atelier Pino Grasso (mote), Excelsior (konseptbutikk), Cà del Bosco (vin og sprit), Fondazione Prada, Fondation Louis Vuitton and Gucci Museum (kunst og kultur), etc.

studietur til Paris

EMLUX inkluderer også en studietur til Paris i Frankrike, der du vil lære mer om franske luksusvarer. Studieturen kombinerer foredrag med ekskursjoner til produsenter av alt fra smykker og skinn-/lærvarer til champagne.

For kontakt eller mer informasjon om Luxury Goods Management, Milano, vennligst fyll inn en interessemelding.

Emner i studiet

Grunnleggende

 • Definition of the luxury environment 
 • Sociocultural analysis of luxury 

Markedsføring og kommunikasjon

 • Marketing management in the luxury industry 
 • Brand management in the luxury industry
 • Communication in the luxury industry 
 • Market analysis in the luxury environment

Salg og retail

 • Pricing and retail in the luxury industry
 • Sales and customer relationship management

Organisasjon og ledelse

 • Accounting and financial management
 • Performance measurement 
 • Legal issues in the luxury industry 
 • HR management and business organization 
 • Cross cultural management 

Prosjektledelse

 • Product design and development 
 • Supply chain strategy network and design
 • Manufacturing, distribuition, operations 

Innovasjon og trender

 • Innovation in the luxury industry 

Opptakskrav/Søknad

GENERELLE OPPTAKSKRAV

 1. Fullført bachelorgrad eller studier tilsvarende 3 år (180 studiepoeng)
 2. Utdanningen må være fullført før studiestart
 3. Università Cattolica vil evaluere kandidatenes akademiske og personlige bakgrunn, og avgjøre om de møter de spesifikke kravene for opptak til det valgte studieprogrammet.

Språkferdigheter

Søkere som ikke har engelsk som morsmål eller som ikke har fullført et studieprogram undervist på engelsk, må fremvise engelskkunnskaper tilsvarende B2 level; enten via en språktest (TOEFL/iBT, Academic IELTS) eller via et Skype-intervju med masterprogrammets komité.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (70 ECTS)

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Luxury Goods Management, Milano.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og har som mål å bli det største internasjonale universitet i Italia.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en imponerende bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner og utforske alt byen har å by på.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Luxury Goods Management, Milano:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!