Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
12–24 mnd, avhengig av lengde på internship og linjevalg.
Master, 2 år
Oppstart: September 2019 - Milano
Ja

International Business, Milano

master i internasjonal business italia

Master in International Business

Masterprogrammet i internasjonal forretning tilbyr en læringsprosess som tillater studentene å bli en del av morgendagens dynamiske forretningsledere. Studiet vil gi de ferdighetene som kreves for en suksessrik karriere i det globale arbeidsmarkedet.

Innholdet er utformet i henhold til dagens bedrifters krav. På denne måten kan bedrifter velge oppdatert kompetanse for å lykkes med å møte globale forretningsperspektiver i raskt skiftende økonomier.

Studiet utfordrer studentene gjennom strengt kursarbeid og praktiske arbeidsaktiviter, og trener studentene i å overføre konsepter og teori til praktisk anvendelse. Satt i global sammenheng og i et globalt klasserom, vil ikke MIB-studentene bare tenke globalt – de blir globale.

Emner i studiet

 • Economic and financial analysis
 • International finance
 • Industrial economics
 • International marketing
 • International banking
 • International people management
 • International brand management
 • Legal system and international contractual law
 • International business strategy and international entrepreneurship
 • Social skills and negotiation techniques
 • Transportation and logistics
 • International economics

karriere

Dette studiet forbereder studentene på en rekke ulike yrker, og gir studentene muligheten til å jobbe i varierte roller og geografiske områder. Mange går inn i lederstillinger i avdelinger av multinasjonale selskaper og små og mellomstore bedrifter, i områder som generell ledelse, HR og personalledelse, regnskap, utenrikshandel og internasjonal markedsføring. Andre finner roller innen forretningsrådgivning.

Opptakskrav/Søknad

GENERELLE OPPTAKSKRAV

 1. Fullført bachelorgrad eller studier tilsvarende 3 år (180 studiepoeng)
 2. Utdanningen må være fullført før studiestart
 3. Università Cattolica vil evaluere kandidatenes akademiske og personlige bakgrunn, og avgjøre om de møter de spesifikke kravene for opptak til det valgte studieprogrammet.

PROGRAMSPESIFIKKE FORKUNNSKAPER

 • Studentene kan ha bakgrunn fra ulike disipliner som eksempelvis Agrokultur, Bioteknologi, Industriell kjemi, Informasjonsteknologi, Økonomi og ledelse, Ingeniørfag, Språk, Juss, Litteratur og filosofi, Fysikk, Statistikk, Matematikk, Politikk, Kjemi, Psykologi, Sosiologi etc.
 • Gode engelskferdigheter (både muntlig og skriftlig) er avgjørende. God kunnskap i et andrespråk er en fordel. 
 • Potensielle kandidater bør ha interesse for internasjonal karriereutvikling, være dyktig på mellommenneskelige relasjoner og team-arbeid og ha forståelse for internasjonale kulturer. Videre bør potensielle kandidater være markeds- og resultatorienterte, samt være i stand til å takle utfordrende situasjoner i et internasjonalt arbeidsmiljø.

Språkferdigheter

Kandidater må fremvise gode engelskkunnskaper. Aksepterte sertifikater inkluderer:

 1. TOEFL: internet - based (iBT) of at least 80 points; computer - based (CBT) of at least 213 points; paper - based (PBT) of at least 550 points
 2. IELTS: of at least 6 points
 3. PTE: of at least 53 points
 4. CPE/CAE: any successful results if available 

Dersom du har fullført en grad undervist på engelsk, kreves ikke sertifikat.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (70, 100 eller 120 ECTS, avhengig av lengde på internship og linjevalg)

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen International Business, Milano.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningen og for et globalt nettverk.

På Cattolica er mulighetene nesten uendelige: her tilbys en imponerende bredde av innovative studieprogrammer innen feltene Economics & Business, Accounting & Finance, Agriculture, Psychology and Linguistics, samt Philosophy and the Arts.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfæren og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten, kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra International Business, Milano:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!