Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Innovation and technology management, Milano

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
Milano
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Kontakt Studier i Utlandet - Milano
Kontakt lånekassen

Innovation and technology management, Milano

innovasjon og teknologiledelse

Ta en masterutdanning i innovasjon og teknologiledelse!

De spesifikke læringsmålene for MSc i innovasjon og teknologiledelse inkluderer:

 • Evnen til å forstå makroøkonomiske scenarier og teknologisk utvikling med betydelig innvirkning på organisering og ledelse av virksomheter. Programmet tilbyr den grunnleggende økonomiske og teknologiske forståelsen studentene trenger for å ramme og analysere forretningssammenhenger der bedriftene opererer og potensielle anvendelser av ny teknologi.
 • Kunnskap om juridiske forhold: Programmet inkluderer kurs designet for å adressere de juridiske implikasjonene av implementering av teknologiopptaksprogrammer, både når det gjelder sivil- og strafferett.
 • Evnen til å analysere innovasjonsprosjekter økonomisk. Programmet gir studentene kunnskap om ytelsesmåling og kapitalbudsjetteringsverktøy som kreves for å evaluere prosjekter på et økonomisk og finansielt nivå.
 • Kunnskap om forretningsmodeller. Programmet er designet for å gjøre studentene kjent med funksjonene i dagens mest lovende forretningsmodeller, og å gi dem de nødvendige verktøyene, ikke bare for å ta i bruk disse modellene i mellomstore bedrifter med forhåndsopprettede strukturer, men også for å lansere nye forretningsinitiativer i form for oppstart.
 • Evnen til å gjenkjenne potensialet for innovasjon i produkter og prosesser, og å planlegge og gjennomføre implementeringsprosjekter, evaluere dem på en etterfølgende basis. Programmet gir studentene en forståelse av markeds- og kundebehovsanalyse.
 • Relasjonelle ferdigheter. Programmet er designet for å gi studentene de relevante relasjonsferdighetene for å operere i forretningssammenheng som av natur vil være tverrfaglig og svært internasjonal
For kontakt eller mer informasjon om Innovation and technology management, Milano, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

 • Bachelor vitnemål, på engelsk, hvis ferdig
 • Innhold i Bachelorgraden, fag og innholdsbeskrivelse med korresponderende studiepoeng, på engelsk
 • Kopi av pass
 • Oppdatert CV
 • Referanse brev, enten fra lærer eller arbeidsgiver
 • Motivasjonsbrev 
 • Engelsk sertifikat- IELTE/TOEFL.

Når du søker gjennom Studier i Utlandet betaler du ingen søknads fee.

Ta kontakt for mer informasjon og veiledning for søknads- og opptaksprosess mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng).

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Innovation and technology management, Milano.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og har som mål å bli det største internasjonale universitet i Italia.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en imponerende bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner og utforske alt byen har å by på.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Innovation and technology management, Milano:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!