Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Master, 2 år
Milano
2 år
Heltid
Oppstart: Kontakt SONOR - Milano
Kontakt lånekassen
Klasserom

Economics, Milano

økonomi master

Ta en masterutdanning i økonomi!

Programmet gir studentene en solid opplæring i økonomi som vektlegger analytisk tenkning og avanserte kvantitative metoder, undervist av fakultetsmedlemmer som er internasjonalt anerkjente økonomer. I løpet av det første året studerer studentene grunnlaget for økonomi og kvantitativ analyse, mens det andre året er viet feltkurs som vil utsette dem for nyere utvikling på grensen for økonomisk forskning i en rekke emner. På slutten av andre året jobber studentene med sin avsluttende avhandling.

I tillegg til kurs som tilbys, tilbyr læreplanen også et praksisprogram med enten økonomiske forskningsinstitusjoner i Milano-området eller innenfor universitetets institutt for økonomi og finans, hvor studentene får muligheten til å jobbe som anvendte økonomer i virkelige verdensøkonomiske spørsmål. som møte potensielle arbeidsgivere.

For kontakt eller mer informasjon om Economics, Milano, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Universitetet tilbyr ulike økter / arrangementer om karriereveiledning. Karriertjenesten organiserer møte med bedrifter, en-til-en-karriererådgivning, jobbintervju-simuleringer og en kontinuerlig oppdatert liste over tilgjengelige stillingsannonser.

Opptakskrav/Søknad

  • Bachelor vitnemål, på engelsk, hvis ferdig
  • Innhold i Bachelorgraden, fag og innholdsbeskrivelse med korresponderende studiepoeng, på engelsk
  • Kopi av pass
  • Oppdatert CV
  • Referanse brev, enten fra lærer eller arbeidsgiver
  • Motivasjonsbrev 
  • Engelsk sertifikat- IELTE/TOEFL.

Når du søker gjennom Studier i Utlandet betaler du ingen søknads fee.

Ta kontakt for mer informasjon og veiledning for søknads- og opptaksprosess mm.

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Economics, Milano.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og er det største private internasjonale universitet i Europa.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hoved campus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Roma campus kan skryte av den anerkjente "School of Medicine and Surgery", med 43 fakultets medlemmer oppført blant de beste italienske forskerne.

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell, men også dynamisk by. Roma kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. 

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Economics, Milano:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!