Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: September - Milano
Ja

Economics & Management

bachelor i økonomi og ledelse i italia

Bachelor i Økonomi og ledelse

The School of Economics, ved Università Cattolica, er høyt verdsatt av studentene på grunn av fakultetets erfaring og utdanningenskvalitet. I 2018 er Cattolica ranket blant de 150 beste universiteter i verden innenfor økonomiske fag.

Gjennom undervisning, forskning og lange tradisjoner, legger skolen vekt på verdien av en økonomi "til tjeneste for menneskeheten." Skolen tilbyr en utdanning som balanserer et kjernepensum basert på en rekke selvstendige og sammenhengende disipliner med en rekke kurs som er skreddersydd for å forstå og holde tritt med en stadig skiftende verden. Studentene blir utdannet innen feltene Økonomi, Juss, Matematikk/Statistikk og Forretning.


Læringsmål

Bachelorgraden i økonomi og ledelse har som mål å tilby studentene en læringsprosess som møter de høyeste internasjonale standardene. Graden er internasjonal og mangfoldig, og samler studenter fra hele verden. En mangfoldig og flerkulturell klasse vil også berike studentenes læringsprosess. Klassene undervises av et fakultet (professorer, forelesere) med sterk faglig bakgrunn og erfaring fra forskning fra noen av verdens beste universiteter. 

Programmet gir studentene en solid forståelse av det internasjonale økonomiske og finansielle systemet og sterke lederferdigheter.


Bachelor i økonomi og ledelse

Programmet har felles pensum de første to årene, og tilbyr en spesialisering eller høyere grad i enten Økonomi eller Ledelse det tredje året.

Spesialiseringen i Økonomi er utviklet for studenter som ønsker å oppnå kunnskap og erfaring i økonomi som fagfelt. Det gir studentene de nødvendige verktøyene for å kunne jobbe innen forretning, samt kunne tolke fenomener i forretningsverdenen gjennom en forståelse av teori, kvantitative analyseteknikker og nyere institusjonelle referanser.

Spesialiseringen i Ledelse har som mål å utvikle ferdigheter, kunnskaper og evner med hensyn til administrasjon og ledelse av firmaer, gjennomføring av funksjoner og prosesser vedrørende de viktigste og kritiske områdene av bedrifter, samt problemløsning mellom ulike funksjonsområder.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav 

 • Italiensk karaktersnitt på 8, omregnet til norsk snittkarakter: 4,3 og over 
  (man får «godt betalt» ved omregning).
 • Matematikk krav - spesielle emner. Hvis du mangler emner, kan du ta et online forkurs.
 • Engelsknivå IELTS (min 6.0); TOEFL (IBT min. 80)
 • Motivasjonsbrev

Hvordan søke

 • Ta kontakt med Studier i utlandet for all nødvendig info om opptak og søknadskriterier. 
 • Du oppretter din egen online profil.
 • Fyll inn søknadsskjemaet og last opp dokumenter spurt etter:

– Pass
– Motivasjonsbrev
– Engelsknivå (TOEFL eller IELTE test), hvis du ikke har IB diplom, eller engelsk som morsmål. 
– Vitnemål/karakterutskrift - på engelsk (1. og 2. år, samt 1. termin 3. år). 

 Søknadsfrist

 • Runde, 1. Februar
 • Runde 15. Mars
 • Runde 15. April
 • Runde 10. Mai.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 ECTS).

Kostnader

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Economics & Management .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og har som mål å bli det største internasjonale universitet i Italia.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en imponerende bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner og utforske alt byen har å by på.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Economics & Management :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!