Vis studentum.no som: Mobil

Agricultural and Food Economics, Cremona

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: September - Cremona
Kontakt lånekassen

Agricultural and Food Economics, Cremona

mat- og landbruksøkonomi

Master in Agricultural and Food Economics

Università Cattolica sitt campus i Cremona kan skryte av å ha et av verdens mest anerkjente team med akademikere og forskere innen landbruk. Dette teamet står i spissen for innovasjon og teknologi innen matbransjen, hvis ekspertise strekker seg til å utvikle sporingssystemer for ethvert produkt som transporteres over hele EU. I løpet av graden Agricultural and Food Economics vil du forberede deg på en jobb i verdens raskeste voksende næring i en vakker by i hjertet av den italienske matregionen. 

Læringsmål

I løpet av masterutdanningen skal du lære å: 

 • Analysere tradisjonelle utfordringer relatert til landbruksmarkeder og mat, evaluere implikasjonene av landbruksmat og kommersiell politikk;
 • Styre liberaliseringsprosessene og reglene for fri konkurranse også i internasjonal sammenheng;
 • Analysere atferden til sluttbrukere med hensyn til landbruksprodukter og matvarer;
 • Forstå de forskjellige sektorene i matvaresystemet, de vertikale forholdene og koordineringen av de forskjellige fasene i systemet (f.eks. landbruk, matforedling og detaljhandel med matvarer)
 • Håndtere fremvoksende spørsmål innen landbruks- og matproduksjon, inkludert sikkerheten til matvarer og miljøpåvirkningen av landbruksaktiviteter, rollen som kvalitet, informasjon og sporbarhet, styring av tekniske nyvinninger, spesielt bioteknologi, og industrialisering av landbruket
 • Håndtere bedrifts- og logistikkproblemer som påvirker forretningsfunksjonene 
For kontakt eller mer informasjon om Agricultural and Food Economics, Cremona, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Som nyutdannet vil du ha mange internasjonale jobbmuligheter. Noen eksempler: 

 • Lederstillinger i multinasjonale matbedrifter, små og mellomstore bedrifter, detaljhandelskjeder. 
 • Lederstillinger i fagforeninger knyttet til landsbruks- og matsektoren. 
 • Konsulenter for landbruks- og matselskaper.
 • Profesjonelle stillinger i internasjonale organisasjoner.
 • Forskerstillinger i universiteter eller i forskningsbedrifter.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav

 • Kandidater som er best egnet for studiet har studert grunnleggende matematikk og økonomi på lavere nivå.
 • Det faglige styret vil evaluere kandidatenes faglige og personlige bakgrunn og bestemme om de oppfyller de spesifikke betingelsene for opptak.

Språkferdigheter

Kandidatene må ha tilfredsstillende språkegenskaper i engelsk for å søke på dette studiet.

Studiefakta, Tittel m.m

Masterutdanning (120 ECTS)

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Agricultural and Food Economics, Cremona.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og har som mål å bli det største internasjonale universitet i Italia.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en imponerende bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner og utforske alt byen har å by på.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Agricultural and Food Economics, Cremona:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!