Vis studentum.no som: Mobil

Turisme og fritidsledelse - Bachelor

Universidad Europea
Sammendrag
Heltid
4 år
Bachelor
Oppstart: Vårtermin: januar, Høsttermin: september - Madrid
Kontakt lånekassen

Turisme og fritidsledelse - Bachelor

Bachelor i turisme og fritidsledelse

Vil du jobbe med turisme, reise og fritid? Da er dette det rette programmet for deg. En Bacehlor's Degree tilsvarer en norsk bachelorgrad. I tillegg til turistrelaterte emner, vil du lære om entreprenørskap, økonomi og markedsføring. På denne måten får du et helhetlig perspektiv på turistsektoren og hva som skal til for å jobbe der.

Her er noen eksempler på kurs som er inkludert i programmet:

  • Legal Management of Touristic Companies
  • Touristic and Entertainment Industry Destination Planning
  • English for Tourism
  • Cultural Heritage Management
  • Touristic Market Structure

Dette programmet tilbys bare på campus Universidad Europea i Valencia.

For kontakt eller mer informasjon om Turisme og fritidsledelse - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Slik søker du

For å bli tatt opp til Universidad Europea må du være rundt et B2-nivå på engelsk, avhengig av hvilket kurs du studerer. Dette tilsvarer en TOEFL-test med minst 72 eller en IELTS-grad med minst 5,5. 

Kostnader

Price ECTS: 113.00 €
Tuituion Fee: 6,780.00 €
Reservation Fee: 1,000.00 €
Total Price: 7,780.00 €

Videopresentasjon

Internasjonale studenter snakker om sine opplevelser på Universidad Europea. Følg deres vei på universitetet. Lær fra de beste professorene, på et campus med de mest avanserte teknologiene, og nyt alt Madrid kan by på!

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Turisme og fritidsledelse - Bachelor? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Turisme og fritidsledelse - Bachelor, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Du kan kanskje også være interessert i: