Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
5 år
Master, 5 år
Oppstart: Vårtermin: januar, Høsttermin: september - Madrid
Kontakt lånekassen

Tannlege

Grad i odontologi - bli tannlege eller tannpleier

I tannlegeavdelingen ved Universidad Europea har hver student gjennomsnittlig 200 pasienter før eksamen. Universidad Europea har sitt eget studiesykehus med det nyeste utstyret, inkludert et VR-system der du kan øve på kunnskapen din før du mottar ekte pasienter. Du kan spesialisere deg i forskjellige deler av tannlegeyrket som endodonti, proteser og kirurgi. Gjennom dette programmet kvalifiserer du deg til flere masterprogrammer i odontologi.

For kontakt eller mer informasjon om Tannlege , vennligst fyll inn en interessemelding.

Slik søker du

For å bli tatt opp til Universidad Europea, må du være rundt et B2-nivå på engelsk, avhengig av hvilket kurs du studerer. Dette tilsvarer en TOEFL-test med minst 72 eller en IELTS-grad med minst 5,5.

Videopresentasjon

Internasjonale studenter snakker om sine opplevelser på Universidad Europea. Følg deres vei på universitetet. Lær fra de beste professorene, på et campus med de mest avanserte teknologiene, og nyt alt Madrid kan by på!

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Tannlege ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Med medlemskap i Laureate International Universities Network, er universitetet også knyttet til over én million studenter på 70 universiteter verden over. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Tannlege , please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!