Vis studentum.no som: Mobil

Sportsmarkedsføring - Master

Universidad Europea
Sammendrag
Heltid
9 måneder (Oktober-Juni)
Master, 2 år
Oppstart: Oktober - Madrid
Søknadsfrist: Åpent for søknad jan-okt

Sportsmarkedsføring - Master

master i sportsmarkedsføring

Master's degree in Sports Marketing ved Real Madrid Graduate School

Sportsektoren vokser over hele verden og er blitt en enorm global industri. På Real Madrid Graduate School, ved Universidad Europea, kan du ta mastergrad i sportsmarkedsføring.

Forbindelsen mellom idrettsverdenen og verdenen av markedsføring og salg, er tosidig. På den ene siden ser vi i dag et økt antall bedrifter hvis forretninger er relatert til idrett, og som har behov for en dypere forståelse av riktige markeds- og salgstrategier for å oppnå suksess i et konkurransepreget miljø. På den andre siden er sport en utmerket kommunikasjonsplattform for bedrifter i enhver økonomisk sektor, takket være sportens ekstraordinære rekkevidde i media samt verdiene den overfører. Sporten kan gi stor merverdi til ethvert selskap eller merke tilknyttet den.

I tillegg til de mer tradisjonelle verktøyene for markedsføring, har vi i dag dessuten flere nye kanaler – som blant annet sosiale nettverk – som definerer markedsføringen av sport, og hvor sportsrettigheter, samfunnsansvar og stadig mer varierte former for sponsing er aktuelle.

Spania – et senter for sportsmarkedsføring 

Spania, med sine ledende atleter og sportsklubber, er i dag et senter for markedsføring av sport. I de siste tiårene har landet også organisert flere sportsarrangementer på et internasjonalt nivå, blant annet OL i Barcelona. Mange av de viktigste kontraktene og sportsrettighetene, både individuelt og på gruppenivå, involverer dessuten spanske agenter.

innovativ og internasjonalt

Mastergraden i Sports Marketing, tilbydd av Real Madrid Graduate School ved Universidad Europea, er et innovativt og internasjonalt program. Det er utviklet for å gi internasjonale og spanske studenter et globalt og internasjonalt perspektiv på kompetansen de trenger for å arbeide profesjonelt i krysningen mellom markedsføring og sport.

Programmet avsluttes med et profesjonelt internship i markeds- og kommunikasjonsavdelinger i sportsrelaterte selskaper og institusjoner, lag, byråer og store selskaper som inkluderer sport i sine markedsføring- og kommunikasjonstrategier.

For de best presterende studentene på dette programmet, tilbys også mulighet for praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid C.F.

For kontakt eller mer informasjon om Sportsmarkedsføring - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Studiet gir et bredt spekter av karrieremuligheter, spesielt på grunn av veksten av investeringer i sportsmarkedsføring og kommunikasjon. Av arbeidsområder kan blant annet følgende nevnes:

 • Markedsavdelinger i selskaper innen de ulike sektorene som bruker sport for å nå sine målpublikum
 • Kommunikasjonsavdelinger i selskaper innen de ulike sektorene som bruker sport for å nå sine målpublikum
 • Markedssjef / kommunikasjonssjef i idrettsforbund eller offisielle institusjoner knyttet til idrett og idrettsforeninger
 • Markedssjef / kommunikasjonssjef i bedrifter direkte relatert til idrett (treningsklær, treningssentre, idrettsteknologi etc.) 
 • Sportsmarkedsføring og kommunikasjonsbyråer
 • Eventplanlegging / byråer for planlegging av idrettsarrangementer
 • Markeds- og kommunikasjonsavdelinger i sportsklubber
 • Idrettsrelaterte medier
 • Representant for profesjonelle idrettsutøvere, spesielt innen kommunikasjon
 • Tekniske selskaper og sportsrelaterte applikasjoner 
 • Forskningsinstitutter for idrett 

I en studentundersøkelse Universidad Eureopa utførte i 2015, svarte 83% av respondentene at de arbeidet innen en relevant sektor. 17% forventet å få relevant arbeid innen kort tid.

Opptakskrav/Søknad

 • CV
 • Intervju med fakultetet

Studiefakta, Tittel m.m

Master's degree in Sports Marketing

Kostnader

 18,600 EURO

Videopresentasjon

Internasjonale studenter snakker om sine opplevelser på Universidad Europea. Følg deres vei på universitetet. Lær fra de beste professorene, på et campus med de mest avanserte teknologiene, og nyt alt Madrid kan by på!

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Sportsmarkedsføring - Master? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Med medlemskap i Laureate International Universities Network, er universitetet også knyttet til over én million studenter på 70 universiteter verden over. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Sportsmarkedsføring - Master, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!