Vis studentum.no som: Mobil

Sportsledelse - Master (MBA)

Universidad Europea
Sammendrag
Master
Madrid
9 måneder
Heltid
Mai og Oktober
Søknadsfrist: Åpent for søknad jan-okt
Klasserom

Sportsledelse - Master (MBA)

master i idrettsledelse / master i sportsledelse

MBA in Sports Management i Madrid, Spania

Dette masterprogrammet er spesielt utviklet for profesjonelle som ønsker å kombinere karriere med studier. Du kan velge hvor stor prosentandel av studiet du vil gjennomføre på nett, hvor mye tid du ønsker å dedikere til studiene hver uke, hvor lang tid du vil bruke på å fullføre graden, samt når du vil starte studiet. 

I de siste årene har sport blitt en disiplin som har utvidet seg utenfor sine tidligere definerte grenser. Behovet for spesialiserte fagfolk innen ulike områder knyttet til sportens og idrettsorganisasjonenes verden, har dermed økt. Denne mastergraden undervises 100% på engelsk og gir spesifikk trening i sportsledelse.

Dette lærer du

Graden består i hovedsak av ti moduler knyttet til bedriftsledelse, etterfulgt av en tverrfaglig modul om lederferdigheter. Programmet inkluderer også et segment som gir spesialisering i sport – og som vektlegger markedsføring, ledelse og drift av idrettsanlegg.

Programmet og fakultetets internasjonale fokus, vil gi deg et bredt perspektiv på alle eksisterende modeller innen idrettsledelse, ikke bare i Spania, men også utenfor Spanias grenser. Denne pedagogiske tilnærmingen gir flere og bedre faglige muligheter. 

Mastergraden gir også en unik nærhet til fotballklubben Real Madrid, praktisk erfaring med reelle caser, samt et bredt nettverk av kontakter i idrettsindustrien. 

For kontakt eller mer informasjon om Sportsledelse - Master (MBA), vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Videre studier/jobbmuligheter

Mastergraden i idrettsledelse gir en rekke ulike og spesialiserte karrieremuligheter, innen arbeidsområder som blant annet:

 • Sports entertainment
 • Multi-sport events
 • Sports and exercise services (sport for all)
 • Sports academies
 • Fitness/wellness chains
 • Clubs
 • Federations
 • Athlete representation
 • Sports equipment multinationals
 • Sports infrastructure multinationals
 • Multinationals which invest heavily in sports sponsorship

Opptakskrav/Søknad

 • CV
 • Intervju med fakultetet

Studiefakta, Tittel m.m

MBA Master's Degree in Sports Management

Kostnader

Tuition Fee: 25,600 €  
Reservation Fee: 1,500 €  
Total Price: 27,100 €

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Sportsledelse - Master (MBA)? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Country *

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Vil du vite mer?

To order information from Sportsledelse - Master (MBA), please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!