Vis studentum.no som: Mobil

Psykologi - Bachelor

Universidad Europea
Sammendrag
Heltid
4 år
Bachelor
Oppstart: September - Madrid
Søknadsfrist: Åpent for søknad jan-sept

Psykologi - Bachelor

bachelor i psykologi i spania

Bachelor i psykologi på Universidad Europea i Madrid

Velger du å studere psykologi på Universidad Europea i Madrid, får du lære yrket ditt på en unik, tverrfaglig og personlig måte. Studiet kombinerer teknisk kunnskap og praktiske ferdigheter med faglig kompetanse, og gjør deg rustet for en karriere innen psykologifeltet.

Bachelor's Degree in Psychology* ved Universidad Europea er en praktisk utdanning basert på case-studier og simulert praksis med skuespillere. Disse øvelsene foregår i simuleringsrom utstyrt med den nyeste teknologien.

Takket være universitetets banebrytende metodikk, vil du få delta på aktiviteter med studenter fra andre helsedisipliner og lære hvordan å arbeide i tverrfaglige team – slik det også vil bli i arbeidslivet. Du får også få utvikle ferdighetene dine gjennom over 600 timer med klinisk praksis med pasienter på eksterne institusjoner.

I det tredje studieåret vil du bli utplassert på kliniske praksisplasser. Praksisen foregår på eksterne sentre, og utføres derfor på spansk. Studentene må fremvise spanskferdigheter tilsvarende B2-nivå før de kan registrere seg på disse praksisplassene.

*Theoretical program 100% English. Minimum English proficiency level required for admission to the degree program: B2. Mandatory minimum Spanish proficiency level for clinical internships (starting in 3rd year): B2.

Spesialiseringer

Med hjelp av et fakultet bestående av anerkjente psykologer, vil du nå ditt fulle potensial og kunne spesialisere deg innen det feltet av anvendt psykologi som interesserer deg mest: Health Psychology eller Legal and Forensic Psychology.

For å spesialisere deg innen Health Psychology, må du ogsa ta mastergrad i General Health Psychology – en grad som tillater deg å praktisere som psykolog i Europa. Om ønskelig, kan du ta denne mastergraden på spansk ved Universidad Europea i Madrid.

For kontakt eller mer informasjon om Psykologi - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

I løpet av graden kan du velge det feltet innen psykologi som interesserer deg mest, og starte spesialiseringen i dette. Du vil bli en ekspert innen helsepsykologi eller juridisk- og rettsmedisinsk psykologi.

For å spesialisere deg i helsepsykologi (Health Psychology) må du også ta Master's Degree in General Health Psychology.

Opptakskrav/Søknad

  • Abilities Tests
  • Language Test
  • Interview

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor's degree in Psychology 

Kostnader

10,460 EUR

Videopresentasjon

Internasjonale studenter snakker om sine opplevelser på Universidad Europea. Følg deres vei på universitetet. Lær fra de beste professorene, på et campus med de mest avanserte teknologiene, og nyt alt Madrid kan by på!

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Psykologi - Bachelor? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Med medlemskap i Laureate International Universities Network, er universitetet også knyttet til over én million studenter på 70 universiteter verden over. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Psykologi - Bachelor, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!