Vis studentum.no som: Mobil

Mechanical Engineering

Universidad Europea
Sammendrag
Bachelor
Madrid
4 år
Heltid
Høst
Klasserom

Mechanical Engineering

Bachelor's Degree in Mechanical Engineering

Universidad Europea’s Bachelorgrad i Maskinteknikk byr på flere muligheter, slik at du kan nå dine karrieremål!

Om utdanningen

Utdanningen har utgangspunkt i de grunnleggende vitenskapene: fysikk, kjemi og matematikk. Du vil videre tilegne deg mekaniske industrikunnskaper om materialer, maskindesign og produksjon, som tillater deg å selv delta i produksjon - alt fra en enkel skje til de mest komplekse delikate systemene du kan tenke deg. 

Pensum

Vel det ingeniørfaget du liket best: mekanikk (på engelsk) eller elektronikk og automasjon, industriell organisasjon, energi, bilindustri, robotikk, industriell teknologi (på spansk). Det er kun den fireårige bachelorgraden som tillater deg å skaffe en dobbel spesialisering på 4 år, samme tiden som en enkel grad. 

Hvorfor studere maskinteknikk?

Oppdag det nye Industry 4.0 Laboratory som er designet med den nyeste teknologien i sensoriske systemer, automatiserte systemer, samarbeids- og industri-roboter, cybersikkerhet blant annet. Med den nyeste teknologien, samarbeid med ledende selskap og erfarne professorer vil du få mest mulig ut av tiden ved universitetet. 

Det finnes ingen bedre steder å bli en profesjonell på toppnivå.

UE Formula Club

Den ledende klubben i School of Architecture, Engineering and Design. Ingeniørstudenter samles for å designe, utvikle og bygge en formelbil som konkurrerer i nasjonale og internasjonale løp. Fra utformingen av prototypen i Fab Lab til faktisk testing i verkstedet og på baner.  

Internships

Praksis er en nøkkelfaktor i utdanningen din. Å praktisere den teoretiske kunnskapen du har lært, er en av de beste måtene å komme seg inn på arbeidsmarkedet. Det er to typer praksisplasser: pensum (inkludert i studieplanen) og utenomfaglig (gjøres frivillig).

For kontakt eller mer informasjon om Mechanical Engineering, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Videre studier/jobbmuligheter

Etter endt utdanning kan du innta flere ulike roller, blant annet innen/som:

 • Bilindustri

 • Logistikkoperatør

 • Matindustrien

 • Strukturer

 • Materialbehandling

 • Industriell kjemi

 • Industrielle installasjoner

 • Installasjoner i bygninger

 • Rettslige vurderinger

 • Salgsledelse

 • Driftsledelse

 • Teknisk ledelse

 • Produktleder og spesialist

 • Teknisk og servicerådgivning

 • Sertifisering

 • Gass-, vann- og energiindustri

 • Lisenser

Opptakskrav/Søknad

Du kan bli student ved UE med 3 enkle steg

 1. Opptaksprøver
 2. Reserver plassen
 3. Registrering

Kontakt skolen for informasjon om opptaksprøvene. 

Studiefakta, Tittel m.m

Tittel: Industriteknisk ingeniør (støttet av Professional Associations of Technical Graduates and Engineers), 240 ECTS.

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Mechanical Engineering? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Country *

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Vil du vite mer?

To order information from Mechanical Engineering, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!