Vis studentum.no som: Mobil

Master in Business Administration

Universidad Europea
Sammendrag
Heltid
Madrid
9 måneder
Master, 2 år

Master in Business Administration

studere business administration i madrid

Ta Master in Business Administration i Madrid

Bli kjent med de ulike områdene i bedrifter og forstå hvordan de kan ledes med en global visjon.

Dette programmet gir deg muligheten til profesjonell utvikling og intern forfremmelse på din nåværende arbeidsplass. Programmet lar deg reflektere over den profesjonelle profilen din i et bredere perspektiv, og åpner muligheten for at du på egenhånd kan utvikle forretningsideer. I tillegg legger det grunnlaget for videre doktorgradsstudier. Utdanningen vil også hjelpe deg med å forstå de kommunikative, ledelsesmessige og interkulturelle ferdighetene som kreves for å operere i et reelt og globalt arbeidsmiljø.

Du vil skaffe deg kapasitet til å ta ansvar, oppnå kunnskapen du trenger, lære de viktigste verktøyene innen ledelse, samt oppnå ferdigheter til å lede og koordinere arbeidsteam. Dette gjennom innsikt i og kunnskap om de ulike områdene innen en bedrift: økonomi, markedsføring, salg, ledelse, drift, strategi, teknologi og innovasjon.

I tillegg til det generelle pensumet i mastergraden, tilbys du muligheten til å spesialisere deg innen bestemte områder: Digital Business, Retail and e-Commerce eller Health and Wellness. For å velge en av disse spesialiseringene, må du først fullføre modulene Strategy og Operations.

For kontakt eller mer informasjon om Master in Business Administration, vennligst fyll inn en interessemelding.

Karrieremuligheter

Med fullført Master in Business Administration ved Universidad Europea får du en bred yrkesskompetanse. Du vil ha solid kunnskap om bedrifter som helhet, samt om deres rolle i det nåværende sosiøkonomiske miljøet. Disse lederegenskapene er nøkkelen til en virksomhets suksess.

Av karrieremuligheter kan blant annet følgende nevnes:

  • Arbeid i enhver bedriftsavdeling, blant annet med strategiske visjoner om hvordan avdelingen kan bidra til selskapets suksess.
  • Arbeid i analytiske og strategiske avdelinger, hvor du kan bidra til at selskapet øker sin påvirkning på markedet og samfunnet.
  • Utvikle din nåværende arbeidsstilling, arbeide på tvers av og integrere bedriftens ulike avdelinger, og slik utvikle bedriften på en positiv måte.
  • Starte din egen virksomhet.

Velger du en av de ulike spesialiseringene (Health and Wellness, Retail and e-Commerce eller Digital Business) vil du få økte sjanser for ansettelse innen disse områdene.

Opptakskrav/Søknad

For å søke opptak til studiet trenger du følgende:

  • Søknadsskjema
  • Kopi av ID / pass
  • Kopi av vitnemål
  • CV

Kontakt Universidad Europea for påmelding eller mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Master in Business Administration (60 ECTS)

Kostnader

Tuition Fee: 10,900 €  
Reservation Fee: 1,100 €  
Total Price: 12,000 €

Videopresentasjon

Internasjonale studenter snakker om sine opplevelser på Universidad Europea. Følg deres vei på universitetet. Lær fra de beste professorene, på et campus med de mest avanserte teknologiene, og nyt alt Madrid kan by på!

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Master in Business Administration? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Master in Business Administration, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!