Master

Master i markedsføring

Varighet
9 måneder
Undervisning
Heltid
Pris
16 750 EUR
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
oktober 2024 Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Varighet
9 måneder
Undervisning
Heltid
Pris
16 750 EUR
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
oktober 2024 Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Master i markedsføring

Master i markedsføring

En praktisk mastergrad hvor du lærer å bruke smidige metoder og jobbe med de nyeste digitale verktøyene innen markedsføring.

Om utdanningen

Master i markedsføring gir deg en grundig kunnskap i markedsføringsverktøy og metoder, slik at du kan identifisere forretningsmuligheter, gjøre virksomheter effektive og lønnsomme og skape sterke merkevarer. For å bli i stand til dette vil du blant annet lære om ulike typer kampanjer og utvikle strategier for innovasjon, utvikling og vekst.

Undervisningen og de praktiske oppgavene benytter det nyeste av digitalt innhold og er strukturert for å gi deg avanserte og ettertraktede ferdigheter innen markedsføring og kommunikasjon.

Internship

I løpet av utdanningen får du muligheten til å praktisere dine kunnskaper i ulike selskaper med fokus på markedsføring, media og kommunikasjon. Du arbeide med markedsføring for selskaper innen ulike sektorer, for eksempel innen mote, bank, telekommunikasjon og forbruksvarer. 

For kontakt eller mer informasjon om Master i markedsføring, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

oktober 2024

  • Klasserom
  • Madrid
  • Engelsk

Videopresentasjon

Videre studier/jobbmuligheter

Etter endt utdanning besitter du kompetansen til å fylle ulike roller i markedsføringsbransjen. Du kan for eksempel jobbe innen e-handel, utforme merkevarestrategier, produsere ulike markedsføringskampanjer eller drive implementering av nye markedsføringsverktøy. 

Med en dyptgående mastergrad og praksis i ulike virksomheter har du både kunnskapen og et internasjonalt nettverk som gir deg mulighetene til å starte din drømmekarriere. 

Opptakskrav/Søknad

  • Opptaksprøver
  • Reserver en plass
  • Send inn nødvendig dokumentasjon

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad, 60 ECTS.

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about Master i markedsføring? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Country *

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Universidad Europea
C. Tajo, s/n 28670 Villaviciosa de Odón
28670 Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania. Spania tar årlig imot rundt...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universidad Europea

Highlights