Bachelor

Luftfart og flyteknikk - Bachelor

Varighet
4 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Pris
18 062,50 EUR
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
september 2024 Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Varighet
4 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Pris
18 062,50 EUR
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
september 2024 Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Luftfart og flyteknikk - Bachelor

Luftfart og flyteknikk

Bevis all kreativiteten din ved å designe fly, satellitter, raketter, flytrafikk og flyplassinfrastruktur. Universidad Europea har fantastiske laboratorier utstyrt med samme teknologi som brukes i bransjen, som hjelper prosjektene dine til å bli en realitet. Muligheten for praksis er tilgjengelig på blant annet European Space Academy Center. Etter endt utdanning vil du bli kvalifisert som teknisk luftfartsingeniør for fly, du kan også fortsette studiene med en mastergrad i luftfartsteknikk og dermed bli luftfartsingeniør.

Hva innebærer denne utdanningen?

Du kan bygge satellitter, raketter, fly og motorer; utforme flyutstyr og systemer; arbeid med vedlikehold og reparasjon av fly; utvikle navigasjonssystemer, satellittsporing og flyplassinfrastruktur. Etter endt utdanning har du mulighet til å jobbe i både offentlig og privat sektor, for eksempel i forsvar eller offentlig administrasjon.

For kontakt eller mer informasjon om Luftfart og flyteknikk - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Ved endt utdanning besitter du en tverrfaglig kompetanse, med hovedvekt på teknikk i flyvende maskiner. Du vil derfor ha flere karrieremuligheter fly- og luftfart. Du kan for eksempel jobbe med: 

  • Satelittdesign
  • Luftfartsteknikk
  • Bygging og optimalisering av maskiner
  • Vedligehold og reparasjon
  • Fly og navigasjonshjelpemidler
  • Infrastruktur på flyplass

Slik søker du

For å bli tatt opp til Universidad Europea, må du være rundt et B2-nivå på engelsk, avhengig av hvilket kurs du studerer. Dette tilsvarer en TOEFL-test med minst 72 eller en IELTS-grad med minst 5,5.

  • Opptaksprøver
  • Reserver en plass
  • Send inn nødvendig dokumentasjon

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i luftfart og flyteknikk, 240 ECTS.

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about Luftfart og flyteknikk - Bachelor? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Country *

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea