Vis studentum.no som: Mobil

Kommunikasjon og Sportsjournalistikk - Master

Universidad Europea
Sammendrag
Heltid
9 måneder (Oktober-Juni)
Master, 2 år
Oppstart: Oktober - Madrid
Søknadsfrist: Åpent for søknad jan-okt

Kommunikasjon og Sportsjournalistikk - Master

master i kommunikasjon og sportsjournalistikk - spania

Master i kommunikasjon og sportsjournalistikk

Real Madrid Graduate School ved Universidad Europea tilbyr et innovativt masterprogram i kommunikasjon og sportsjournalistikk. Studiet gir lære om hvordan sportsjournalistikken fungerer, blant annet gjennom analyser av nasjonal og internasjonal utvikling innen feltet.

Kandidater fra dette programmet vil bli eksperter på sporten som sosialt fenomen, gjennom bruken av blant annet kommunikasjon, innhold, multimedia, audiovisuelle medier og digitale medier.

Real Madrid Graduate Schools erfaring fra en av de viktigste sportsklubbene i verden, Real Madrid CF, har bidratt til utviklingen av dette masterprogrammet. Takket være avtaler med idrettsorganisasjoner og media, har studentene også tilgang til praksisplasser i studietiden. I tillegg vil Real Madrid-fasilitetene være tilgjengelige gjennom hele programmet, slik at studentene kan få fullt utbytte av disse.

Fasiliteter

Universidad Europea har et fullt utstyrt mediastudio med alle fasiliteter: nyhetsrom med byråtjenester, QuarkXPress, komplett TV-studio (sett, produksjonskontrollrom, virtuelle studio og redigeringsboder med AVID- og Final Cut-systemer og annet audiovisuelt utstyr) og tre komplette radiostudioer med den nyeste teknologien i harddisksystemer for kringkasting.

Studentene vil besøke sportsklubben Real Madrid City og andre klubbfasiliteter i løpet av "White Week" (Semana Blanca).


Metodikk og praksis (internship)

Metodikken i mastergraden er basert på en kombinasjon av seks moduler og praktisk innhold, noe som gir en grundig forståelse av sport og media. Studiet inkluderer også ulike aktiviteter ledet av fagfolk, hvor du vil lære om bruken av nye teknologier.

Modulene kompletteres med en masteroppgave, praksis i mediebedrifter og sportsklubber (i konteksten forsknings- og faglige miljøer, med ulike antall studiepoeng), i tillegg til en opplæringsmodul med fokus på vitenskapelige forskningsmetoder.

Studiet gir også studentene sjansen til å lage egne radio- og fjernsynsprogrammer, blogger og multimedierapporter. Studentene vil kunne delta i åpne dialoger med fagfolk fra sportsverdenen og fra ledende medier.

Takket være rollespilløvelser vil studentene få oppleve reelle situasjoner fagfolk kan stå overfor i i mediesporten: pressekonferanser, intervjuer, krisekommunikasjonsstrategier etc. Studenter på mastergraden i kommunikasjon og sportsjournalistikk vil også delta i et spesifikt program med besøk til Real Madrids fasiliteter.

Opptakskrav/Søknad

  • CV
  • Intervju med fakultetet

Studiefakta, Tittel m.m

Master’s Degree in Communications and Sports Journalism

Kostnader

6,500 EURO

Videopresentasjon

Internasjonale studenter snakker om sine opplevelser på Universidad Europea. Følg deres vei på universitetet. Lær fra de beste professorene, på et campus med de mest avanserte teknologiene, og nyt alt Madrid kan by på!

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kommunikasjon og Sportsjournalistikk - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Med medlemskap i Laureate International Universities Network, er universitetet også knyttet til over én million studenter på 70 universiteter verden over. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kommunikasjon og Sportsjournalistikk - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!