Vis studentum.no som: Mobil

Internasjonale relasjoner - Bachelor

Universidad Europea
Sammendrag
Bachelor
Madrid, Valencia
4 år
Heltid
Klasserom
Startdatoer
Valencia
september 2022

Madrid
September

Internasjonale relasjoner - Bachelor

bachelor i internasjonale relasjoner spania

Global Bachelor’s Degree in International Relations

Målet med denne bachelorgraden er å gi deg kompetansen og ferdighetene til å kunne analysere og forstå alle mulige former for internasjonale relasjoner – sosiale, politiske, økonomiske og sosiologiske – løse konflikter, samt planlegge strategier og fremme samarbeid og forståelse mellom de involverte.

Studiet undervises på engelsk, og er utviklet for å gi deg en eksklusiv internasjonal retning med tilgang til internasjonale anerkjente universiteter. I løpet av tredjeåret får du fortrinnsrett til de beste universitetene i Europa gjennom Erasmus-programmet. I det fjerde studieåret vil du fullføre deler av studiet på noen av de mest prestisjefylte universitetene i verden. Du kan velge mellom blant annet London School of Economics in London eller Pace University in New York.

Karriere

Med fullført bachelor i internasjonale relasjoner, vil du være rustet for en karriere innen blant annet offentlig administrasjon, private selskaper og bedrifter, nasjonale og internasjonale organisasjoner og frivillige organisasjoner.

Andre karrieremuligheter for en ekspert i internasjonale relasjoner, kan blant annet finnes i diplomatiske oppdrag, konsulater, tollmyndigheter, utenrikshandel, konsulentselskaper, forskningsinstitusjoner m.m.

For kontakt eller mer informasjon om Internasjonale relasjoner - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Videre studier/jobbmuligheter

89% av studentene har fått arbeid innen 12 måneder etter å ha fullført studiene sine ved universitetet. Dette gjør Universidad Europea de Madrid til det spanske universitetet med høyest score på sysselsetting etter utdanning i den internasjonale rangeringen QS Stars

Universitetets Career and Placement Office tilbyr individuell karriereveiledning til studentene, og samarbeider med 3500 utdanningspartnere. Du vil komme i kontakt med arbeidsmarkedet, få hjelp til å opprette et nettverk av kontakter, samt få muligheten til å delta i praksisprogrammer (internships).

Bli del av den faglige verdenen på fire nivåer:

  • I klasserommet
  • I laboratorier og på workshops
  • Gjennom praktisk arbeid på campus
  • I bedrifter

Som student på Universidad Europea vil du allerede fra starten av studiet bli rustet for ditt fremtidige yrke. Dette gjennom praktiske klasser i laboratorier og workshops – utstyrt med den mest avanserte teknologien – samt gjennom universitetets egne fasiliteter og klinikker for praktisk arbeid.

Opptakskrav/Søknad

  • Abilities Tests
  • Language Test
  • Interview

Studiefakta, Tittel m.m

Global bachelor's degree in International Relations 

Kostnader

Madrid Campus:

Price ECTS: 229.00 €     
Tuituion Fee: 13,740.00 €
Reservation Fee: 1,200.00 €
Total Price: 14,940.00 €

Valencia Campus

Price ECTS: 151,00 €     
Tuituion Fee: 9,060.00 €
Reservation Fee: 1,000.00 €
Total Price: 10,060.00 €

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Internasjonale relasjoner - Bachelor? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Country *

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Universidad EuropeaVil du vite mer?

To order information from Internasjonale relasjoner - Bachelor, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!