Vis studentum.no som: Mobil

Internasjonal forretning - Bachelor

Universidad Europea
Sammendrag
Heltid
4 år
Bachelor
Oppstart: September - Madrid
Søknadsfrist: Åpent for søknad jan-sept

Internasjonal forretning - Bachelor

bachelor i internasjonal business - universidad europea de madrid

Global Bachelor's Degree in International Business

Velger du å studere internasjonal forretning ved Universidad Europea, får du lære yrket ditt på en annerledes og innovativ måte i Spania. Du vil få en praktisk utdanning kombinert med eksklusive perioder med utvekslingstudier på universiteter i andre land. Du vil også utvikle faglig kompetanse til å kunne arbeide i internasjonale selskaper på et internasjonalt nivå.

Bachelorgraden blir undervist på engelsk. I studiet vil du jobbe i små grupper hvor deltagelse vektlegges, arbeide som del av et team i reelle prosjekter, samt oppnå et internasjonalt perspektiv på forretning og administrasjon i globale miljøer. Fra det andre studieåret vil du fullføre deler av studiet på prestisjefylte internasjonale universiteter, samt delta i obligatorisk praksis i bedrifter i andre land.

Et internasjonalt pensum som tar deg et steg videre

Du studerer 100% på engelsk og avslutter utdanningen på noen av verdens beste universiteter. I løpet av det tredje studieåret får du fortrinnsrett til de beste universitetene i Europa gjennom Erasmus-programmet; og du vil fullføre deler av studiet på de mest prestisjefylte universitetene som er spesialisert i økonomi- og forretningstudier. Du kan velge mellom blant annet London School of Economics i London, Pace University i New York eller McGill University i Quebec.

Ønsker du å forbedre ferdighetene dine i entreprenørskap, samt utvikle kompetansen din til å starte en karriere i internasjonale bedrifter og institusjoner, er dette studiet riktig valg for deg.

Videre studier/jobbmuligheter

89% av studentene har fått arbeid innen 12 måneder etter å ha fullført studiene sine ved universitetet. Dette gjør Universidad Europea de Madrid til det spanske universitetet med høyest score på sysselsetting etter utdanning i den internasjonale rangeringen QS Stars

Universitetets Career and Placement Office tilbyr individuell karriereveiledning til studentene, og samarbeider med 3500 utdanningspartnere. Du vil komme i kontakt med arbeidsmarkedet, få hjelp til å opprette et nettverk av kontakter, samt få muligheten til å delta i praksisprogrammer (internships).

Bli del av den faglige verdenen på fire nivåer:

  • I klasserommet
  • I laboratorier og på workshops
  • Gjennom praktisk arbeid på campus
  • I bedrifter

Som student på Universidad Europea vil du allerede fra starten av studiet bli rustet for ditt fremtidige yrke. Dette gjennom praktiske klasser i laboratorier og workshops – utstyrt med den mest avanserte teknologien – samt gjennom universitetets egne fasiliteter og klinikker for praktisk arbeid.

Opptakskrav/Søknad

  • Abilities Tests
  • Language Test
  • Interview

Studiefakta, Tittel m.m

Global bachelor's degree in International Business 

Kostnader

15,500 EURO

Videopresentasjon

Internasjonale studenter snakker om sine opplevelser på Universidad Europea. Følg deres vei på universitetet. Lær fra de beste professorene, på et campus med de mest avanserte teknologiene, og nyt alt Madrid kan by på!

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Internasjonal forretning - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Med medlemskap i Laureate International Universities Network, er universitetet også knyttet til over én million studenter på 70 universiteter verden over. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Internasjonal forretning - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!