Vis studentum.no som: Mobil

Idrettsjus - Master

Universidad Europea
Sammendrag
Heltid
9 måneder (Oktober-Juni)
Master, 2 år
Oppstart: Oktober - Madrid
Søknadsfrist: Åpent for søknad jan-okt

Idrettsjus - Master

master i idrettsjus - real madrid graduate school

Studere Idrettsjus ved Real Madrid Graduate School

Den økonomiske, sosiale og juridiske delen av idrett blir stadig større og viktigere. Dette bekreftes av økningen i internasjonale overføringer av idrettsutøvere, sponsing av idrett, merkevarestyring, samt økningen av sportsagenter og sportsrepresentanter.

Sportens verden, i sin bredeste forstand, gir en merverdi på 407 milliarder euro, 3,7% av EUs BNP, og sysselsetter 15 millioner mennesker. Dette gir mange forretningsmuligheter, og følgelig et behov for ekspertrådgivning innen idrettsjus.

Utviklingen av markedet har ført til økt etterspørsel etter fagfolk som har spesialisert seg i idrettsjus, på nasjonalt og internasjonalt nivå, og hvis profil går utover advokater innen generell jus. Det er et økende behov for kvalifiserte spesialister innen dette feltet.

Mastergraden gir studentene spesialisert og tverrfaglig opplæring i idrettsjus, rettet mot viktige områder som skatt i sporten, antidopingregler, arbeidsforhold for profesjonelle idrettsutøvere, regulering av tv-kringkastingsrettigheter, sponsing, bilderettigheter og konfliktløsning utenfor domstolene.

Takket være den praktiske opplæringen fra ledende fagfolk, vil studentene kunne takle problemer som går utover profesjonell sport eller tilskuersport, men alltid innenfor sport- og fritidsindustrien:

  • Spectator sports
  • Multi-sports events
  • Sports and exercise service companies (sports for all)
  • Fitness/wellness chains
  • Clubs and Federations
  • Athlete representation
  • Sports equipment multinationals
  • Sports infrastructure multinationals
For kontakt eller mer informasjon om Idrettsjus - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Real Madrid er et resultat av en kontinuerlig ambisjon om å lede og utmerke seg, både i sportskonkurranser, som er dets "raison d'être", og i de like konkurransedyktige markedene som organisasjonen driver. Ånden i Real Madrid er basert på verdiene av innsats, utholdenhet og kontinuerlig forbedring.

Disse Real Madrid-verdiene er også tilstede på Real Madrid Graduate School, ved Universidad Europea, hvis mål er å trene spesialiserte fagfolk som er i stand til å bli ledere innen enhver sportsrelatert disiplin.

Opptakskrav/Søknad

  • CV
  • Intervju med fakultetet

Studiefakta, Tittel m.m

Master’s Degree in Sports Law

Kostnader

Tuition Fee: 19,800 €
Reservation Fee: 1,500 €
Total Price: 21,300 €

Videopresentasjon

Internasjonale studenter snakker om sine opplevelser på Universidad Europea. Følg deres vei på universitetet. Lær fra de beste professorene, på et campus med de mest avanserte teknologiene, og nyt alt Madrid kan by på!

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Idrettsjus - Master? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Idrettsjus - Master, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Du kan kanskje også være interessert i: