Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
5 år
Profesjonsstudium

Veterinær

veterinærstudier i valencia spania

Utdann deg til veterinær i Valencia, Spania

Med over 20 års erfaring er Faculty of Veterinary Science den eneste institusjonen innen sitt felt som fører eksamen på tre ulike språk: spansk, fransk og engelsk.

I løpet av de fem årene på veterinærutdanningen, vil du du oppnå kunnskaper og ferdigheter gjennom å studere emner som hestekunnskap, dyreproduksjon, biodiversitet og miljø, samt bioteknologi for veterinærer.

University Cardenal Herrera tilbyr internasjonale studenter et fargerikt, intellektuelt og sosialt miljø, der de får studere på høyeste nivå. De toppmoderne fasilitetene inkluderer en splitter ny veterinærklinikk på 4500 kvm, som også fungerer som treningsklinikk for omsorg for både husdyr og større dyr.

Som veterinærstudent får du ikke bare tilgang til og øving ved treningsklinikken fra første studieår, du får også bruke andre fasiliteter som hjelper deg med fremgangen din – for eksempel det nærliggende University Research Farm, der du kan bli involvert i dyrehold.

Opptakskrav/Søknad

Videregående skole + gode karakterer i engelsk

Studiefakta, Tittel m.m

Grado en Veterinaria – Bachelors degree in Veterinary (300 ECTS)

Kostnader

Studieavgift: 15 740€ per studieår.

Universitetet har et stipendiatprogram, Financial Aid Excellence Program, som kan finansiere opp til 50 % av studiekostnadene. Kontakt universitetet for mer informasjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Veterinær.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera - studere i spania

Studere i Spania på Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera er Valencias første private universitet og tilhører stiftelsen Foundation San Pablo-CEU – en ledende utdanningsorganisasjon i Spania med tre universitet og diverse andre skoler i Spania.

Stiftelsen startet sitt arbeid i Valencia i 1971, gjennom undervisning ved campus Palacio Colomina.

"Palasset" har seks mindre klasserom, samt en aula for større arrangementer. Det finnes også flere møterom og lesesaler i ulike størrelser. Alle klasserommene er utrustet med den nyeste teknologien: projektorer og projektorlerreter. Hver plass har stømuttak. I tillegg finnes det et mindre bibliotek, som kompletteres av universitets hovedbibliotek. 

Forelesningene på universitet er – uten unntak – blant de beste innen sitt område. De fleste foreleserne er heldtidsprofessorer ved Spanias beste universiteter. Alle har doktorgradseksamen fra prestisjetunge universiteter som blant annet Berkeley, INSEAD, University of California, University of Minnesota og Purdue University.

Vis alle utdanninger fra Universidad CEU Cardenal Herrera

Kontaktinformasjon til Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera

Carrer Lluís Vives, 1
46115 Alfara del Patriarca

Tlf: +34 96 136 90 23

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Veterinær:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!