Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
5 år
Profesjonsstudium
Oppstart: September - Valencia
Søknadsfrist: 31. august

Tannlege

tannlegeutdanning i valencia spania

Tannlegeutdanning i Valencia

Tannlegeutdanningen ved CEU Valencia har en innovativ læreplan som gir studentene omfattende erfaring innen tannhelse. Med en ekte klinikk på campus, får studentene på CEU en unik mulighet til å oppnå kunnskapen, språket og de tekniske ferdighetene de trenger for å praktisere som tannlege.

Universitetets tannklinikk har riktig teknisk utstyr for diagnostisering og kirurgisk medisinsk behandling av eventuelle problemer i munnhule, kjever og tenner. I klinikken vil studentene få førsteklasses praktisk erfaring, takket være klinikkens 12 behandlingsrom, et digitalt ekstraoralt røntgenrom, 3 digitale intraorale røntgenrom, et steriliseringsrom og et proteselaboratorium. Og, selvfølgelig, ekte pasienter.

Internasjonale studenter ved CEU Valencia vil også dra nytte av universitetets eksklusive velkomsttjenester, så vel som støtte- og veiledningsressurser som sikrer integrasjon ved ankomst. Dette er en av grunnene til at over 2500 internasjonale studenter allerede har valgt å studere ved CEU.

Målgruppe

Studiet er rettet mot studenter som ønsker å ta en universitetsgrad. CEU tar ikke imot utvekslingsstudenter til denne utdanningen.

Emner i studiet

Pensumet ved tannlegeutdanningen inkluderer en rekke ulike emner relatert til patologi og oral kirurgi, så vel som spesialiserte moduler i ortodonti, pediatri, protese og tannteknikk for spesielle pasienter.

Opptakskrav/Søknad

High School Final Results of 66%, B2 Level of English

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsstudium (5 år, 300 ECTS)

Kostnader

21,300 Euro

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tannlege.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera - studere i spania

Studere i Spania på Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera er Valencias første private universitet og tilhører stiftelsen Foundation San Pablo-CEU – en ledende utdanningsorganisasjon i Spania med tre universitet og diverse andre skoler i Spania.

Stiftelsen startet sitt arbeid i Valencia i 1971, gjennom undervisning ved campus Palacio Colomina.

"Palasset" har seks mindre klasserom, samt en aula for større arrangementer. Det finnes også flere møterom og lesesaler i ulike størrelser. Alle klasserommene er utrustet med den nyeste teknologien: projektorer og projektorlerreter. Hver plass har stømuttak. I tillegg finnes det et mindre bibliotek, som kompletteres av universitets hovedbibliotek. 

Forelesningene på universitet er – uten unntak – blant de beste innen sitt område. De fleste foreleserne er heldtidsprofessorer ved Spanias beste universiteter. Alle har doktorgradseksamen fra prestisjetunge universiteter som blant annet Berkeley, INSEAD, University of California, University of Minnesota og Purdue University.

Vis alle utdanninger fra Universidad CEU Cardenal Herrera

Kontaktinformasjon til Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera

Carrer Lluís Vives, 1
46115 Alfara del Patriarca

Tlf: +34 96 136 90 23

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tannlege:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!