Vis studentum.no som: Mobil

Sykepleie

sykepleieutdanning i valencia - studere sykepleie

Ta sykepleierutdanning i Valencia, Spania

For å få best mulig forståelse av hva som kreves for å være en bra sykepleier, er mange av lærerne på dette studiet arbeidende sykepleiere på innovative sykehus og helseklinikker.

I løpet av de fire årene på UCH i Valencia, vil du studere emner som klinisk helse, klinisk farmakologi, barnevern og et stort antall andre emner som tillater deg å spesialisere deg innen de områdene du er interessert i.

Den tospråklige utdanningen lar deg nå en høyere profesjonell kompetanse og best mulig forberedelse til arbeidsmarkedet, i et spansk arbeidsmarked som trenger stadig flere sykepleiere. Du får derfor også gratisleksjoner i spansk i løpet av studiene, og du får mulighet til å ha praksis på både spanske og internasjonale institusjoner som er kjente innen helsesektoren.

I løpet av det fjerde studieåret får du mulighet til å delta i skolens EIR-program, hvilket påbegynner veien din til å bli en Internal Nursing Resident (EIR). På den måten får du praktisk erfaring imens du fullfører studiene dine, og du får mulighet til å få arbeid i det offentlige helsesystemet.

Opptakskrav/Søknad

Vitnemål fra videregående skole + gode karakterer i engelsk

Studiefakta, Tittel m.m

Grado en Enfermería – Bachelors degree in Nursing (240 ECTS)

Kostnader

Studieavgift: 6742€ per studieår.

Universitetet har et stipendiatprogram, Financial Aid Excellence Program, som kan finansiere opp til 50 % av studiekostnadene. Kontakt universitetet for mer informasjon.

Videopresentasjon

Fátima har kommet fra Filippinene for å studere sykepleie (Grado en Enfermería) ved Universidad CEU Cardenal Herrera. Hør om hennes erfaringer her!

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Sykepleie.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera - studere i spania

Studere i Spania på Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera er Valencias første private universitet og tilhører stiftelsen Foundation San Pablo-CEU – en ledende utdanningsorganisasjon i Spania med tre universitet og diverse andre skoler i Spania.

Stiftelsen startet sitt arbeid i Valencia i 1971, gjennom undervisning ved campus Palacio Colomina.

"Palasset" har seks mindre klasserom, samt en aula for større arrangementer. Det finnes også flere møterom og lesesaler i ulike størrelser. Alle klasserommene er utrustet med den nyeste teknologien: projektorer og projektorlerreter. Hver plass har stømuttak. I tillegg finnes det et mindre bibliotek, som kompletteres av universitets hovedbibliotek. 

Forelesningene på universitet er – uten unntak – blant de beste innen sitt område. De fleste foreleserne er heldtidsprofessorer ved Spanias beste universiteter. Alle har doktorgradseksamen fra prestisjetunge universiteter som blant annet Berkeley, INSEAD, University of California, University of Minnesota og Purdue University.

Vis alle utdanninger fra Universidad CEU Cardenal Herrera

Kontaktinformasjon til Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera

Carrer Lluís Vives, 1
46115 Alfara del Patriarca

Tlf: +34 96 136 90 23

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Sykepleie:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!