Vis studentum.no som: Mobil

Arkitektur

studere arkitektur i spania - arkitektutdanning

Ta arkitektutdanning i Valencia, Spania

Arkitekturstudiet ved University CEU Cardenal Herrera i Valencia gir deg en global utdanning på en av Europas favorittdestinasjoner for studenter.

Universitetet tilbyr utdanningen med engelsk undervisning, og gir deg alle nødvendige ferdigheter for å kunne kontrollere byggeprosessen i de arkitektoniske prosjektene dine. Den globale dimensjonen åpner også dører til det internasjonale arbeidsmarkedet, der mulighetene for å finne jobb etter fullført utdanning mangedobles.

Gjennom studieårene studerer du i et miljø med internasjonal karakter, kjente professorer og studenter med over 25 nasjonaliteter. Blant emnene du studerer finner du blant annet arkitektonisk tegning, fysikk, struktur, prosjektutvikling og mye mer.

Videre får du muligheten til å delta på en rekke ulike aktiviteter utenfor klasserommet: forelesninger med arkitekter, praktiske workshops, ekskursjoner og en strøm av idretts- og kulturaktiviteter som gjør at du får mest mulig ut av din tid på universitetet.

Ettersom skolen vet at praktisk erfaring er det som veier tyngst, får du som student ved CEU UCH muligheten til å få praksisplass ved noen av de viktigste arkitekturfirmaene i Europa, i blant annet Sveits, Irland eller Sverige.

Opptakskrav/Søknad

Vitnemål fra videregående skole + gode karakterer i engelsk

Studiefakta, Tittel m.m

Grado en Fundamentos de Arquitectura – Bachelors degree in Architecture (300 ECTS)

Kostnader

Studieavgift: 9 600€ per studieår.

Universitetet har et stipendiatprogram, Financial Aid Excellence Program, som kan finansiere opp til 50% av studiekostnadene. Kontakt universitetet for mer informasjon.

Videopresentasjon

Sam, tidligere sjef og nåværende arkitekturstudent, forteller om sin motivasjon og erfaring fra Spania.

   

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Arkitektur.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera - studere i spania

Studere i Spania på Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera er Valencias første private universitet og tilhører stiftelsen Foundation San Pablo-CEU – en ledende utdanningsorganisasjon i Spania med tre universitet og diverse andre skoler i Spania.

Stiftelsen startet sitt arbeid i Valencia i 1971, gjennom undervisning ved campus Palacio Colomina.

"Palasset" har seks mindre klasserom, samt en aula for større arrangementer. Det finnes også flere møterom og lesesaler i ulike størrelser. Alle klasserommene er utrustet med den nyeste teknologien: projektorer og projektorlerreter. Hver plass har stømuttak. I tillegg finnes det et mindre bibliotek, som kompletteres av universitets hovedbibliotek. 

Forelesningene på universitet er – uten unntak – blant de beste innen sitt område. De fleste foreleserne er heldtidsprofessorer ved Spanias beste universiteter. Alle har doktorgradseksamen fra prestisjetunge universiteter som blant annet Berkeley, INSEAD, University of California, University of Minnesota og Purdue University.

Vis alle utdanninger fra Universidad CEU Cardenal Herrera

Kontaktinformasjon til Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera

Carrer Lluís Vives, 1
46115 Alfara del Patriarca

Tlf: +34 96 136 90 23

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Arkitektur:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!