Vis studentum.no som: Mobil

Biopati 4 årig deltidsutdanning

Tunsberg Medisinske Skole
Sammendrag
Deltid
Søknadsfrist: Fortløpende opptak
Fagskole
4 år på deltid
47 000 NOK Momsfritt
Ja
Oppstart: Høsten 2018 - Asker

Biopati 4 årig deltidsutdanning

Ta Biopatiutdannelse på deltid
studere biopati

Ønsker du deg en solid terapeututdanning i naturmedisin? Tunsberg Medisinske Skole tilbyr biopatiutdanning på deltid. Biopati er en offentlig godkjent fagskoleutdanning med 120 studiepoeng som gir mulighet for lån/stipend i lånekassen.

Biopati er et helhetlig analyse- og behandlingssystem innen naturmedisin. Basert på kunnskap fra tradisjonell naturmedisin, orientalsk- og vestlig medisin, kombinerer biopati det beste fra flere forskjellige medisinske systemer. Biopati kalles også biologisk medisin, og har etablert en sterk posisjon som en innovativ behandlingsmetode over de siste årene.

NHH-godkjent biopatiutdanning

Utdanningen til biopat går over 4 år deltid, og er en kombinasjon av klasseromsundervisning og nettundervisning. Samlingene foregår ved skolens avdeling i Asker. Utdanningen er godkjent av NNH. Kvalifiserer til medlemskap i NNH og registrering i Brønnøysund, registeret for utøvere av alternativ behandling.

Hva er biopati?

Biopati kalles også biologisk medisin, og har etablert en sterk posisjon som en innovativ behandlingsmetode over de siste årene. Det er stadig flere som benytter seg av naturmedisin, noe som stiller større krav til terapeutene.

1. år

 •     Grunnmedisin
 •     Naturmedisinsk filosofi
 •     Soneterapi
 •     Observasjonspraksis


 2. år    

 •     Kost og ernæring
 •     Urtemedisin
 •     Observasjonspraksis


 3. år    

 •     Immunterapi og mørkefeltsmikroskopi
 •     Irisanalyse
 •     Tungeanalyse
 •     Øreakupunktur
 •     Intern klinisk praksis

4. år

 •    Biopatisk strategi
 •    VEKS-fag
 •    Klinikkdrift
 •    Intern klinisk praksis
 •    Ekstern klinisk praksis
For kontakt eller mer informasjon om Biopati 4 årig deltidsutdanning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Studiet er et tilbud til deg som ønsker en fullverdig utdanning innen naturmedisin slik at du kan arbeide som terapeut.

Studiet egner seg også for deg som alt har en utdanning innen helse, men som i tillegg ønsker kunnskap og ferdigheter innen biopati.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Biopati 4 årig deltidsutdanning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tunsberg Medisinske Skole

Tunsberg Medisinske Skole
Tunsberg Medisinske Skole

Tunsberg Medisinske Skole tilbyr utdanninger i blant annet ernæringsterapi, biopati og soneterapi, og retter seg mot deg som er opptatt av helse og kosthold!

Tunsberg Medisinske Skole ble etablert i 1998 og holder til i Tønsberg. Fra å begynne med cirka 20 studenter i oppstarten, har skolen i dag økt til over 400 studenter fra hele landet. De er i dag en av Norges største privatskoler innen helse og ernæring.

Utdanninger innen helse og ernæring

Hovedstudiene på Tunsberg Medisinske Skole er:

I tillegg tilbyr skolen blant annet forkurs i anatomi og fysiologi og kurs i klinikkdrift.

Hvem leder undervisningen på Tunsberg Medisinske Skole?

Skolens og styrets leder er rektor Truls Isaksen. Han er utdannet adjunkt med spesialisering innen biologi, og har lang erfaring fra undervisning i anatomi og fysiologi, patologi og psykologi.

Rektor Truls Isaksen har også med seg en dyktig stab, bestående av blant annet: Jens Veierstad (ernæringsterapeut), Dag Viljen Poleszynski (Dr. Philos. og forsker), Fride Aasen (biopat og akupunktør), Soneterapeut Terje Varpe, Dr. Paul Clayton (kosthold og ernæring) og Dr. Fedon Lindberg (ernæringsterapi). I tillegg benytter skolen seg av en lang rekke andre fagpersoner som bidrar med faglig innhold og veiledning.

Undervisningsmetoder på Tunsberg Medisinske Skole

Skolens studier foregår enten via nettundervisning, samlinger i klasserom eller en kombinasjon av disse. Siden skolens start har det blitt lagt stor vekt på nettbasert undervisning. Det er det mange grunner til, blant annet at man kan studere når og hvor man selv ønsker, man slipper utgifter til reise og opphold, man kan studere i sitt eget tempo og sist, men ikke minst, nettundervisning er miljøvennlig.

Noen fag fungerer imidlertid best med en lærer til stede. Derfor arrangeres det ofte frivillige eller obligatoriske samlinger i tillegg til undervisningen på nettet. Mange av studentene samarbeider også sammen rundt pensum og oppgaver.

Hva er nettundervisning?

I nettskolen foregår læringen og kommunikasjonen med lærer via internett. Du får tilgang til din egen passordbeskyttede nettskole, som vil fungere som ditt ”klasserom” i hele studietiden. Der vil du få tilgang til artikler, veiledning, kompendium, oppgaver, diskusjoner, repetisjoner, internettressurser, video og så videre.

Som nettstudent bestemmer man selv hvor og når man studerer og jobber slik det passer best for en selv. For at man skal klare å komme igjennom pensum i løpet av studietiden, følger man en fastsatt progresjon, med jevnlige obligatoriske innsendingsoppgaver. Denne tidsplanen er kun ment som en veiledning. 

Dersom det skulle bli behov, har man mulighet til å bruke lengre tid på hvert tema, og kan også utvide studietiden (mot et gebyr på 800,- for hvert semester). Det kan være begrensning i forhold til forlengelse ved studier hvor det er obligatoriske samlinger og/eller studier som gir studiepoeng.

Alle kurs og studium er delt inn i forskjellig antall tema (mellom 5 og 10). Som regel er den en skriftlig oppgave (rettes av veileder) og en quiz (rettes automatisk) til hvert tema.

Tunsberg Medisinske Skole benytter høyt kvalifiserte veiledere til sine studier, som leger, sykepleiere og annet fagpersonell. Lærere med forskjellig faglig bakgrunn bidrar til forskjellige synspunkter rundt et tema, og er også nyttig og positivt for et kreativt fagmiljø.

I studier som gir studiepoeng, er det krav til forkunnskaper (generell studiekompetanse eller realkompetanse).

Vis alle utdanninger fra Tunsberg Medisinske Skole

Kontaktinformasjon til Tunsberg Medisinske Skole

Tunsberg Medisinske Skole

Farmannsveien 18-22
3111 Tønsberg

Tlf: Hovedkontor: +47 33 61 10 90
www.tunmed.no


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Biopati 4 årig deltidsutdanning:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!