Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Deltid
Trondheim
30.0 studiepoeng
Fagskole
Oppstart: Høst - Trondheim

Verdiskapning i lokalmat

Et studium for den som driver med lokalmat, eller som planlegger å gjøre det.

  • Hvordan skal jeg distribuere og selge mine produkter?
  • Hvordan blir produksjonen lønnsom?
  • Hva kan jeg gjøre for å sikre kvaliteten og vite at jeg selger trygg mat?

Studiet omhandler markedskunnskap, bedriftsøkonomi og matkunnskap – viktige emner for alle med produksjon, salg eller servering av lokalmat. Undervisningen er samlingsbasert og nettstøttet og går over 1,5 år.

Studiet vil ikke bli igangsatt høsten 2021 pga for få søkere. Neste opptak vil være høsten 2022. 

For kontakt eller mer informasjon om Verdiskapning i lokalmat, vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Verdiskapning i lokalmat.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Trøndelag høyere yrkesfagskole, avd. Trondheim

Vår avdeling i Trondheim er lokalisert på Byåsen. I 2016 flyttet fagskolen inn i et nybygg med nær kontakt til Byåsen videregående skole.

Skolen har både maritime fag, tekniske fag og kjemifag. Skolens sju studieretninger er maskinoffiser, dekksoffiser, kulde- og varmepumpeteknikk, elkraft, automatisering, verdiskapning i lokalmat og matteknikk. Til daglig er det ca 230 studenter og 23 lærere ved skolen.

Vi har de siste årene oppgradert flere simulatorer; maskinromsimulator og brosimulator. Vi har også en ny elkraftsimulator og er i ferd med å få installert en høyspentsimulator. Skolen har også et eget lite meieri som er fullt operativt og brukes som en del av undervisning i matteknikk.

Vis alle utdanninger fra Trøndelag høyere yrkesfagskole, avd. Trondheim

Kontaktinformasjon til Trøndelag høyere yrkesfagskole, avd. Trondheim

Trøndelag høyere yrkesfagskole, avd. Trondheim

Besøksadresse:
Selsbakkveien 34
7027 Trondheim

Tlf: 74 17 40 00
Mobil 952 29 168
web.trondelagfylke.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Verdiskapning i lokalmat:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!