Vis studentum.no som: Mobil

Vippestylist

Tone Lise Akademiet
Sammendrag
Deltid
3 måneder
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Kontakt Tone Lise Akademiet - Oslo
Kontakt lånekassen

Vippestylist

student som utfører vippebøy

Bli fagutdannet vippestylist!

Behovet for fagutdannede vippestylister er enormt og Tone Lise akademiet tilbyr markedets mest komplette vippestylist udanning. Yrket som vippestylist er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Vår utdanning er tilrettelagt for kravene som bransjen etterspør i en unik kvalitetsutdanning.

Vippestylist har ingen spesifikke opptakskrav- søk nå!

Bredt arbeidsområde

Vippe-extensions er en skjønnhetstrend som har vart lenge og fortsatt er i vekst. Det har gitt seg utslag i et stort behov for faglært arbeidskraft. Jobben som vippestylist er givende. Etter endt utdanning hos Tone Lise Akademiet er fagutøverne godt skolert til å jobbe i klinikker, spa, på cruiseskip, eller man kan starte opp en egen bedrift. 

Praksis og teori

Vippestylistutdanningen byr ikke bare på utvikling av tekniske ferdigheter, også det teoretiske grunnlaget er viktig. I teoridelen får du kunnskap om allergener, arbeidsmiljø, etikk, øyesykdommer og hygiene. Dette er viktig fordi man sitter på et stort ansvar overfor kunden. Du vil lære om Mattilsynets regler om godkjente produkter i Norge, slik at man ikke utsetter kunden for stoffer som ikke er godkjent i Norge. Det er viktig med fagkunnskap i bunn. 

Studiet oppbygging

Etter endt utdanning vil man bli tildelt et internasjonalt diplom som viser at man har gjennomført en solid utdanning og har de nødvendige kunnskapene som skal til for å jobbe innen feltet. Vippestylist er bygget opp i moduler med fokus på lærerstyrt praksisundervisning og teori. Oppbyggingen av vippestylist utdanningen på deltid gir deg mulighet til å kombinere skole og jobb, og raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked.

Vippestylist utdanningen er bygget opp i 3 hovedmoduler

√ Vippeløft
Produktlære, kundebehandling salongarbeid, gjennomføring av behandling.

√ Klassisk vippeextensions basic
Historie, hygiene, produktlære, bruk av bøy, lengde og tykkelse, eyemapping og påføring av nytt sett og påfyll.

√ Klassisk vippeextensions advanced
Øyesykdommer, ergonomi, styling, kontraindikasjoner, allergier, arbeidsmiljø, lim kjemi, produksjon av vipper. 

√ Volume basic
Hybrid vipper, produktlære, innføring i forskjellige plukekteknikker, fan making og gjenomføring av behandling med studentsalong

√ Volume advanced
The perfect fan, riktig bruk av lim, advanced styling, face shart. 

For kontakt eller mer informasjon om Vippestylist, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

TOTAL: 29.999,-

Dette studiet er godkjent til å delbetale over 3 måneder.
Når du søker/kjøper denne utdanningen betaler du 3.000,- som er et depositum for studiet. Depositum trekkes fra totalen.

Dersom du melder deg på er dette bindende, det vil si: Om du så bestemmer deg for at du ikke ønsker å gå likevel vil de 3.000,-ikke bli refundert. Så vær sikker på at du ønsker å gå dette studiet før du søker.

Godtatt plass depositum 3.000,-
Januar  9.000,-
Februar 9.000,-
Mars 9.000,-

Du vil få en produktpakke som skal medbringes på skolen, du låner utstyr fra skolen under praksis. Øvingsprodukter for hjemmebruk må kjøpes på egen hånd

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Vippestylist.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er landets største utdanningsaktør innen skjønnhet og velvære. I snart 30 år har Tone Lise Akademiet stått for utvikling i bransjen og skapt en plattform for læring gjennom trygghet, kompetanse, kvalitet og utvikling. Et viktig kjennetegn ved Tone Lise Akademiet, er at vi tilbyr utdanninger som det er behov for i samfunnet.

Som student hos oss får du utvikle deg i et kreativt og spennende miljø, samt at du får prøve deg i arbeidslivet gjennom en praksisperiode. Det gir deg en unik innsikt og viser hvilke muligheter som finnes etter endt utdanning. Under studietiden vil du merke at du gjør en forskjell for andre mennesker.

Velg med hjertet. Å velge en utdanning kan være vanskelig, særlig når det er mange
valgmuligheter og fag du synes er spennende. Vi råder deg til å tenke deg godt om og velge det du selv synes er interessant.

Våre utdanninger er godkjent av Lånekassen!

Utdanningstilbud


Et trendriktig fag

Skjønnhetspleie er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser – men også her i Norge. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke som du kan praktisere verden rundt. 

Lær av de beste

På Tone Lise Akademiet får du som student tilgang til noen av landets beste lærekrefter. Tone Lise Akademiet stiller høye krav til sine lærere og forelesere, som alle har mange års erfaring fra skjønnhetsbransjen. 

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i snart 30 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen.Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen.Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, gründer

Vis alle utdanninger fra Tone Lise Akademiet

Kontaktinformasjon til Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Vippestylist:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Gode muligheter for Hud- og krop...

Bli kjent med Anita Flølo, rektor/hovedfaglærer innen Hud- og kroppsterapeut på Beauty Hudpleieskole. Hun anbefaler utdanning innen hudterapi for alle som har interesse for faget.

Les mer
Lev av lidenskapen din!

I over 30 år har Tone Lise Akademiet vært en fagskole der du får redskapene til å følge lidenskapen din – enten du vil bli negledesigner, makeupartist, hudpleier eller fotterapeut. Dette bør du vite før du søker.

Les mer