Vis studentum.no som: Mobil

Vippe og brynstylist

Tone Lise Akademiet
Sammendrag
Deltid
4 måneder
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 24.august 2021- 9.desember - Oslo
50 000 NOK Momsfritt
Nei

Vippe og brynstylist

Bli fagutdannet vippe og bryn stylist!

Vippeextensions og bryn henger tett sammen og er en skjønnhetstrend som har vært populært lenge, og har etablert seg som en av de mest utbredte skjønnhetsbehandlingene på markedet. Dermed øker også behovet for fagutdannede vippe og brynstylister. Behovet for fagutdannede vippestylister er enormt. Yrket som vippe og brynstylist er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Vår utdanning er tilrettelagt for kravene som bransjen etterspør i en unik kvalitetsutdanning. Markedet er i kontinuerlig forandring og utvikling der vårt samarbeid med Beauty Products AS gjør at vi har muligheten til å holde oss oppdatert på alle nyheter i bransjen.

Vippe/brynstylist har ingen spesifikke opptakskrav- søk nå!

Bredt arbeidsområde

Etter endt vippe og brynstylist utdanning hos oss, kan du blant annet jobbe i klinikk, spa, cruiseskip eller starte din egen bedrift. For å bygge på din utdanning og utvide dine jobbmuligheter, kan du bygge på ved å og utvide din kunnskap ved å ta noen av våre andre studieretninger.

Praksis og teori

Utdanningen byr ikke bare på utvikling av tekniske ferdigheter, også det teoretiske grunnlaget er viktig. I teoridelen får du kunnskap om allergener, arbeidsmiljø, etikk, øyesykdommer og hygiene. Dette er viktig fordi man sitter på et stort ansvar overfor kunden. Du vil lære om Mattilsynets regler om godkjente produkter i Norge, slik at man ikke utsetter kunden for stoffer som ikke er godkjent i Norge. Det er viktig med fagkunnskap i bunn. 

Studiet oppbygging

Etter endt utdanning vil man bli tildelt et internasjonalt diplom som viser at man har gjennomført en solid utdanning og har de nødvendige kunnskapene som skal til for å jobbe innen feltet. Vippe/brynsstylist er bygget opp i moduler med fokus på lærerstyrt praksisundervisning og teori. Oppbyggingen av denne utdanningen på deltid gir deg mulighet til å kombinere skole og jobb, og raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked.

Vippestylist utdanningen er bygget opp i moduler

√ Vippeløft
Produktlære, kundebehandling salongarbeid, gjennomføring av behandling.

√ Klassisk vippeextensions basic
Historie, hygiene, produktlære, bruk av bøy, lengde og tykkelse, eyemapping og påføring av nytt sett og påfyll.

√ Klassisk vippeextensions advanced
Øyesykdommer, ergonomi, styling, kontraindikasjoner, allergier, arbeidsmiljø, lim kjemi, produksjon av vipper.

√ Volume basic
Hybrid vipper, produktlære, innføring i forskjellige plukekteknikker, fan making og gjenomføring av behandling med studentsalong

√ Volume advanced
The perfect fan, riktig bruk av lim, advanced styling, face chart.

√ Farge og forming av bryn med pinsett og voks
Fargeteori, anatomi, forming av bryn, farging av bryn, pinsett lære og voksing av bryn.

√ Browlamination / brynslaminering
Teori og praksis

√ Sminking av bryn
Sminke teoriFor kontakt eller mer informasjon om Vippe og brynstylist, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kursavgift kr 50 000,-

Kan betales med delbetaling faktura eller med engang. Inmeldingsavgift kr 3000 ingår i total studieavgift. 

Kursavgiften inkluderer en pakke som inneholder essentielle verktøy du trenger for å jobbe med vipper og bryn, denne skal medbringes på skolen. Forbruksvarer til ferdighetstrening vil skolen stå for i ordinarie skoletid. 

I klasserom praktiserer vi på Tone Lise akademiet en profesjonell dresscode. Dette innebærer arbeidsklær til alle tider i undervisning.

Hvit uniformsjakke (denne kjøpes på skolen til en pris av ca kr 450), sort egen bukse og neutral innesko. Under uniformsjakke kan det brukes hvit kort armet eller lang armet t-shirt.

Adm gebyr kommer i tillegg 35,- på hver faktura

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Vippe og brynstylist.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er landets største utdanningsaktør innen skjønnhet og velvære. I snart 30 år har Tone Lise Akademiet stått for utvikling i bransjen og skapt en plattform for læring gjennom trygghet, kompetanse, kvalitet og utvikling. Et viktig kjennetegn ved Tone Lise Akademiet, er at vi tilbyr utdanninger som det er behov for i samfunnet.

Som student hos oss får du utvikle deg i et kreativt og spennende miljø. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke, som du kan praktisere verden rundt. Under studietiden vil du merke at du gjør en forskjell for andre mennesker.

Velg med hjertet. Å velge en utdanning kan være vanskelig, særlig når det er mange
valgmuligheter og fag du synes er spennende. Vi råder deg til å tenke deg godt om og velge det du selv synes er interessant.

Velkommen som student hos oss!

Våre utdanninger er godkjent av Lånekassen!

Utdanningstilbud

Lær av de beste

Vi stiller høye krav til våre lærere og forelesere. De har mange års erfaring fra skjønnhets-og velværebransjen. Våre lærere kvalitetssikres via årlige pedagogiske kompetanseprogram og hjelper deg å utvikles innen de ulike fagområdene på beste måte til en flott karriere.

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i snart 30 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen.Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, gründer

Vis alle utdanninger fra Tone Lise Akademiet

Kontaktinformasjon til Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Tlf: 23 00 29 29
Fax 23 00 29 28
www.toneliseakademiet.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Vippe og brynstylist:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Lev av lidenskapen din!

I over 30 år har Tone Lise Akademiet vært en fagskole der du får redskapene til å følge lidenskapen din – enten du vil bli negledesigner, makeupartist, hudpleier eller fotterapeut. Dette bør du vite før du søker.

Les mer
Gode muligheter for Hud- og krop...

Bli kjent med Anita Flølo, rektor/hovedfaglærer innen Hud- og kroppsterapeut på Beauty Hudpleieskole. Hun anbefaler utdanning innen hudterapi for alle som har interesse for faget.

Les mer

Du kan kanskje også være interessert i: