Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Deltid
3 måneder
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Kontakt Tone Lise Akademiet - Oslo
Kontakt lånekassen

Negledesign

gel negler

Bli negledesigner! 

Utdanning i negledesign er en komprimert utdanning som skjer på kveldstid to dager i uken. Det gis både teoretisk og praktisk undervisning på skolen. Du mottar internasjonalt diplom etter endt utdanning.

Negledesign har ingen spesifikke opptakskrav - søk nå!

Hva er negledesign? 

Å fikse negler er en skjønnhetstrend som har vært populær lenge. Produkter og teknikker har gjennom årene oppdatert seg og det er viktig når vi utdanner at vi viser det nyeste. Det er økende at salonger søker fagutdannede negledesignere. Yrket som negledesigner er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Vår utdanning er tilrettelagt for kravene som bransjen etterspør i en unik kvalitetsutdanning. Markedet er i kontinuerlig forandring og utvikling der vårt samarbeid med Beauty Products AS gjør at vi har muligheten til å holde oss oppdatert på alle nyheter i bransjen.

Jobbmuligheter

Etter endt utdanning i negledesign hos oss, kan du blant annet jobbe i klinikk, spa, cruiseskip eller starte din egen bedrift. For å bygge på din utdanning og utvide dine jobbmuligheter, kan du bygge på ved å og utvide din kunnskap ved å ta noen av våre andre studieretninger.

HVORDAN ER FORDELINGEN AV TEORI OG PRAKSIS?

Det er fysisk oppmøte på skolen mandag og tirsdag da er det er det fokus både på teori or praksis. Det er ca 30% teori og 70% praksis. I praksis bruker vi vår studentsalong med reelle kunder for å forberede deg til en realistisk arbeidshverdag du vil møte når du er ferdigutdannet hos oss og kommer ut i jobb.

Etter endt utdanning får du totalt 5 diplomer

Negledesign er bygget opp i moduler med fokus på lærerstyrt praksisundervisning og teori.
Oppbyggingen av vippestylist utdanningen på deltid gir deg mulighet til å kombinere skole og jobb, og raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked.

Diplom
- Spa manikyr
- Spa pedikyr
- Akryl
- Gelish, gelelakk
- E-file

Ulike emner

Negledesign utdanningen er bygget opp i moduler
√ Neglens historie
√ Kundebehandling
√ Profesjonell etikk
√ Ergonomi
√ Spa manikyr
√ Spa pedikyr
√ Akrylnegler
√ Gelish / Gelelakk
√ E-file
√ Produktlære

For kontakt eller mer informasjon om Negledesign, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Negledesign har ingen spesifikke opptakskrav. 

Kostnader

TOTAL: 29.999,-

Dette studiet er godkjent til å delbetale over 3 måneder.
Når du søker/kjøper denne utdanningen betaler du 3.000,- dette er depositum for studiet.

Dersom du melder deg på er dette bindende, det vil si: Om du så bestemmer deg for at du ikke ønsker å gå likevell vil de 3.000,-ikkebli refundert. Så vær sikker på at du ønsker å gå dette studiet før du søker.

Godtatt plass depositum 3.000,-
Januar  9.000,-
Februar 9.000,-
Mars 9.000,-

Du vil få en produktpakke som skal medbringes på skolen, du låner utstyr fra skolen under praksis. Øvingsprodukter for hjemmebruk må kjøpes på egen hånd

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Negledesign.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er landets største utdanningsaktør innen skjønnhet og velvære. I snart 30 år har Tone Lise Akademiet stått for utvikling i bransjen og skapt en plattform for læring gjennom trygghet, kompetanse, kvalitet og utvikling. Et viktig kjennetegn ved Tone Lise Akademiet, er at vi tilbyr utdanninger som det er behov for i samfunnet.

Som student hos oss får du utvikle deg i et kreativt og spennende miljø, samt at du får prøve deg i arbeidslivet gjennom en praksisperiode. Det gir deg en unik innsikt og viser hvilke muligheter som finnes etter endt utdanning. Under studietiden vil du merke at du gjør en forskjell for andre mennesker.

Velg med hjertet. Å velge en utdanning kan være vanskelig, særlig når det er mange
valgmuligheter og fag du synes er spennende. Vi råder deg til å tenke deg godt om og velge det du selv synes er interessant.

Våre utdanninger er godkjent av Lånekassen!

Utdanningstilbud


Makeup, Makeup-artist og skjønnhetspleie: Et trendriktig fag

Skjønnhetspleie er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser – men også her i Norge. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke som du kan praktisere verden rundt. 

Lær om makeup og skjønnhetspleie av de beste

På Tone Lise Akademiet får du som student tilgang til noen av landets beste lærekrefter. Tone Lise Akademiet stiller høye krav til sine lærere og forelesere, som alle har mange års erfaring fra skjønnhetsbransjen. 

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i snart 30 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen.Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen.Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, gründer

Vis alle utdanninger fra Tone Lise Akademiet

Kontaktinformasjon til Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Negledesign:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Gode muligheter for Hud- og krop...

Bli kjent med Anita Flølo, rektor/hovedfaglærer innen Hud- og kroppsterapeut på Beauty Hudpleieskole. Hun anbefaler utdanning innen hudterapi for alle som har interesse for faget.

Les mer
Lev av lidenskapen din!

I over 30 år har Tone Lise Akademiet vært en fagskole der du får redskapene til å følge lidenskapen din – enten du vil bli negledesigner, makeupartist, hudpleier eller fotterapeut. Dette bør du vite før du søker.

Les mer