Vis studentum.no som: Mobil

Makeup grunnkurs

Tone Lise Akademiet
Sammendrag
Deltid
3 måneder
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Kontakt Tone Lise Akademiet - Oslo
Kontakt lånekassen

Makeup grunnkurs

sminkør og modell

Ta et grunnkurs i Makeup!

Makeup artist er et kreativt yrke som kan brukes i forskjellige felter i faget. Tone Lise Akademiet tilbyr grunnkurs i beauty makeup. Utdanningen gir deg de grunnleggende kunnskapene for å utføre enkle makeup oppdrag og få forståelse av faget.

Du kan utvide, bygge på og kombinere dette med tidligere utdanning som frisør/hudpleie/stylist/fotograf/butikk medarbeider osv. Dette grunnkurset passer perfekt til deg som vil få kunnskap og lære hvordan å sminke deg selv og andre. Yrket som makeup artist er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner.

Makeup grunnkurs har ingen spesifikk opptakskrav- søk nå!

HVA KOMMER JEG TIL Å LÆRE?

Etter endt utdanning får du totalt 1 diplom som viser til alle fagene dere har hatt. Grunnkurs i beauty makeup er bygget opp i moduler med fokus på lærerstyrt praksisundervisning og teori.
Oppbyggingen av makeup utdanningen på deltid gir deg mulighet til å kombinere skole og jobb, og raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked. Dersom du ønsker å gå videre på beauty makeup artist heltid 6 mnd fagskole får man fritak i fagene du har gått på grunnkurset.

HVILKE FAG KOMMER VI TIL Å GÅ IGJENNOM?

 • Profesjonell etikk og hygiene
 • Fargelære
 • Anatomi, ansiktsfasonger og contouring
 • Grunnleggende makeup tørr og flytende teksturer
 • Rouge, Highlight og lowlight
 • Øyeformer
 • Bryn
 • Dagsminke 1,2,3 toner – øyesminke
 • Faceshart
 • Kveldsmakeup
 • Perfekt liner og rød lepper
 • Sotede øyne
 • Brud
 • Grunnleggende makeup mørk hudtoner
For kontakt eller mer informasjon om Makeup grunnkurs, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Det er ingen spesifikke opptakskrav for denne utdanningen. 

Kostnader

TOTAL: 29.999,-

Dette studiet er godkjent til å delbetale over 3 måneder.
Når du søker/kjøper denne utdanningen betaler du 3.000,- dette er depositum for studiet.

Dersom du melder deg på er dette bindende, det vil si: Om du så bestemmer deg for at du ikke ønsker å gå likevel vil de 3.000,-ikke bli refundert. Så vær sikker på at du ønsker å gå dette studiet før du søker.

Godtatt plass depositum 3.000,-
måned 1  9.000,-
Måned 2  9.000,-
Måned 3  9.000,-

Du låner utstyr fra skolen under praksis og får et personlig kostesett. Øvingsprodukter for hjemmebruk må kjøpes på egen hånd

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Makeup grunnkurs.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er landets største utdanningsaktør innen skjønnhet og velvære. I snart 30 år har Tone Lise Akademiet stått for utvikling i bransjen og skapt en plattform for læring gjennom trygghet, kompetanse, kvalitet og utvikling. Et viktig kjennetegn ved Tone Lise Akademiet, er at vi tilbyr utdanninger som det er behov for i samfunnet.

Som student hos oss får du utvikle deg i et kreativt og spennende miljø, samt at du får prøve deg i arbeidslivet gjennom en praksisperiode. Det gir deg en unik innsikt og viser hvilke muligheter som finnes etter endt utdanning. Under studietiden vil du merke at du gjør en forskjell for andre mennesker.

Velg med hjertet. Å velge en utdanning kan være vanskelig, særlig når det er mange
valgmuligheter og fag du synes er spennende. Vi råder deg til å tenke deg godt om og velge det du selv synes er interessant.

Våre utdanninger er godkjent av Lånekassen!

Utdanningstilbud


Makeup, Makeup-artist og skjønnhetspleie: Et trendriktig fag

Skjønnhetspleie er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser – men også her i Norge. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke som du kan praktisere verden rundt. 

Lær om makeup og skjønnhetspleie av de beste

På Tone Lise Akademiet får du som student tilgang til noen av landets beste lærekrefter. Tone Lise Akademiet stiller høye krav til sine lærere og forelesere, som alle har mange års erfaring fra skjønnhetsbransjen. 

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i snart 30 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen.Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen.Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, gründer

Vis alle utdanninger fra Tone Lise Akademiet

Kontaktinformasjon til Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Makeup grunnkurs:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Gode muligheter for Hud- og krop...

Bli kjent med Anita Flølo, rektor/hovedfaglærer innen Hud- og kroppsterapeut på Beauty Hudpleieskole. Hun anbefaler utdanning innen hudterapi for alle som har interesse for faget.

Les mer
Lev av lidenskapen din!

I over 30 år har Tone Lise Akademiet vært en fagskole der du får redskapene til å følge lidenskapen din – enten du vil bli negledesigner, makeupartist, hudpleier eller fotterapeut. Dette bør du vite før du søker.

Les mer