Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid/deltid
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 17.08.2020 - Oslo
Søknadsfrist: Rullerende opptak
89 000 NOK Momsfritt
Ja

Hudpleier

Tone Lise Akademiets hudpleie utdanning er lagt opp til effektiv opplæring av våre studenter i de mest profesjonelle og oppdaterte teknikker innenfor hudpleie og skjønnhetspleie.
Yrket som hudpleier er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Vår utdanning er tilrettelagt for kravene som bransjen etterspør i en unik kvalitetsutdanning. (godkjent av lånekassen for finansiering av studiet)

Markedet er i kontinuerlig forandring og utvikling og vi vektlegger at våre studenter alltid er oppdatert på det nyeste i markedet. Våre primærserier gjennom skoleåret på hudpleieutdanningen er: Nimue Skin Technology og Kalahari. Vårt samarbeid med Beauty Products AS gjør at vi har muligheten til å holde oss oppdateret på alle nyheter i hudpleiebransjen.

Tone Lise Akademiet er Norges største utdanningsaktør innen velvære og skjønnhetsbransjen. Vi er stolte over det flotte læringsmiljøet som ligger i grunn for å oppnå en spennende og innholdsrik karriere, med mange muligheter i en kontinuerligt voksende bransje.

Videre studier/jobbmuligheter

Oppbyggingen av hudpleieutdanningen gir deg mulighet til å kombinere skole og jobb, og raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked.

Etter endt hudpleie utdanning hos oss, kan du blandt annet jobbe i klinikk, spa, med hudpleie i apotek, hudpleiesalong, cruiseskip, salgskonsulent eller starte din egen bedrift. For å bygge på din hudpleieutdanning og utvide dine jobbmuligheter dine, kan du bygge på din utdanning og utvide din kunnskap ved å ta noen av våre andre studieretninger.

Studiefakta, Tittel m.m

Under din hudpleieutdanning vil du lære å utføre ansiktsbehandlinger med produkter, teknikker og apparater tilpasset den individuelle kundens behov. Hårfjerning, brynstyling, makeup, manikyr, pedikyr, ansikt og- rygg massasje er også en del av praksis delen av hudpleieutdanningen. Oppstart av egen bedrift og markedsføring vil også være en del av teorien slik at du er rustet for å starte egen bedrift etter endt hudpleieutdanning.

Hudpleieutdanningen er bygget opp i moduler med fokus på lærerstyrt praksisundervisning og nettbasert teori. 2 alternative studiemuligheter:

DAGKLASSE:

Praksis undervisning i klasserom mandag og tirsdag 09:00-15:00.

Den teoretiske delen er nettbasert.

KVELDSKLASSE:

Praksis undervisning i klasserom mandag-onsdag  kl 17:00-21:00.

Den teoretiske delen er nettbasert.

2.semester er samlingsbasert månedlig studie som er forberedende frem mot offentlige eksamen.

Kursplan for 2012

Studiestart 2 ganger /år - august og januar

Kostnader

Pris: 89.000,-

Dette studiet er godkjent av Lånekassen. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hudpleier.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er kjent for å tilby undervisning av høy kvalitet, i god kombinasjon av  praksis og teori. Dette gir deg en profesjonell og faglig trygghet, og gjør deg godt forberedt på yrkeslivet. Negltekniker og Beauty Makeup Artist er fagskoleutdanninger, og alle utdanninger er støttet av Lånekassen.

Utdanningstilbud

Et trendriktig fag

Skjønnhetspleie er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser – men også her i Norge. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke som du kan praktisere verden rundt. 

lærekrefter

På Tone Lise Akademiet får du som student tilgang til noen av landets beste lærekrefter. Tone Lise Akademiet stiller høye krav til sine lærere og forelesere, som alle har mange års erfaring fra skjønnhetsbransjen. 

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i snart 30 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen. Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, gründer

Vis alle utdanninger fra Tone Lise Akademiet

Kontaktinformasjon til Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hudpleier:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Lev av lidenskapen din!

I over 30 år har Tone Lise Akademiet vært en fagskole der du får redskapene til å følge lidenskapen din – enten du vil bli negledesigner, makeupartist, hudpleier eller fotterapeut. Dette bør du vite før du søker.

Les mer
Gode muligheter for Hud- og krop...

Bli kjent med Anita Flølo, rektor/hovedfaglærer innen Hud- og kroppsterapeut på Beauty Hudpleieskole. Hun anbefaler utdanning innen hudterapi for alle som har interesse for faget.

Les mer